folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Ghost Ram ?

Call Of Duty Ghost Ram ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

En az 6 gb ram istiyor, ben 8 gb ramla oynuyorum ekran kartım kötü gtx 460 ama en üst seviyede oynuyorum bir sıkıntı çıkarmadı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

robinson hocam ramfix olayını hallettim o hatayı almıyorum başka bir hata bu anlamadın durumu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar rorke denen adamla uçaktayken uçatan ormana düşüyoruz hani ormanda sessizce adamları öldürürken o bölümde oyun donuyo acaba craclemi alakalı o bölğme kadar hiç bi sorun yoktu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

arkadaşlar rorke denen adamla uçaktayken uçatan ormana düşüyoruz hani ormanda sessizce adamları öldürürken o bölümde oyun donuyo acaba craclemi alakalı o bölğme kadar hiç bi sorun yoktu

kickass deki oyunda sorun yok geçtim orayı ama epey uğraştırdı.. reloaded yazanı indirmiştim ben.

bu arada oyunun 6 gb ram istemesi ticari bişeye benziyo. 2 gb ramle çalıştığı halde 6 gb istemesi teknik olarak anlamsız ama ticari olarak anlamlı. sebebi de xbox ve playstation daki satışların sürmesini sağlamak. şu an mevcut pc ve laptoplarıın hepsi 6 gb rame sahip değil. çoğu 4gb ramle satılıyor. 

acikistihbarat tarafından 23/Kas/13 17:36 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bende kickass tan indirdim reloaded olanını o bölüme kadar en ufak bişey yoktu ama o bölümde bi dakika sonra donuyo oyun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

robinson hocam ramfix olayını hallettim o hatayı almıyorum başka bir hata bu anlamadın durumu.

Ekran kartını güncelle dene bi, geçen gün oynuyordum oyunu baktım oyundan atıyor ardından çalışmayı durdurdu hatası veriyordu, sürücüyü güncelledim sorun kalmadı, ayrıca dx 11 ve net 4 paketlerini kur güncelle,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bende kickass tan indirdim reloaded olanını o bölüme kadar en ufak bişey yoktu ama o bölümde bi dakika sonra donuyo oyun

sistemim win8 64 bit. oyun exe sini yönetici olarak çalıştır uac yi devredışı bırak.ilk başta bişey dosyası oluşturulamadı vs hatası verdi kapattım uac yi yönetici olarak çalıştırdım sorunsuz açıldı. bi de grafik ayarlarını sırayla azaltarak dene. bazen bende uygulama yanıt vermiyor hatası verip kapatıyor oyunu. crack düzgün olmayabilir de. 

Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 18