folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Ghosts Full Tek Link

Call Of Duty Ghosts Full Tek Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Gerçek gibi oyun be , böyle oyunları oynama imkanı olanlar o makineyi öpüp başına koysun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

grafikleri berbat bir oyun. 16 yıllık oyun motorunu kullanıyor.

http://i.imgur.com/Ja4lzkD.jpg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

grafikleri berbat bir oyun. 16 yıllık oyun motorunu kullanıyor.

http://i.imgur.com/Ja4lzkD.jpg

İşin teknik boyutunu bilemem ama görüntü filmden alınmış gibi.Kalite güzel bence.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Gerçek gibi oyun be , böyle oyunları oynama imkanı olanlar o makineyi öpüp başına koysun.

Bu oyunun grafiklerine güzel demek BF4,BF3,Metro 2033,Metro Last Light, Medal Of Honor Warfighter gibi fps'lere hakaret olur hocam.

Biraz cod hater'lardanım da.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Bu oyunun grafiklerine güzel demek BF4,BF3,Metro 2033,Metro Last Light, Medal Of Honor Warfighter gibi fps'lere hakaret olur hocam.

Hocam o zaman madem kalite çok önemli senin için sweetfx den yardır :D

http://sfx.thelazy.net/games/preset/899/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

koşa koşa gittim aldım dvd'yi bi hevesle amk tırt çıktı, girip oynayasım gelmiyo.

silah sesleri ne öle yapaylık fışkırıyo resmen, ulan insan bi radar koyar alt tarafa o bile yok. Sadece köpek olayı güzel birazcık bi atraksiyon katmış işe o kadar bence.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Bu sweetfx olayı skyrim enb'lerinde de vardı kullanıyorum. Ama nereye kadar hocam. Yani kullanılan motor belli iken bi oyunu pek değiştirmek mümkün değil.

Skyrim'i 30 küsür modla oynuyorum,birçoğu hd pack+ enb var baya farkediyor ama codda o derece değişeceğini düşünmüyorum.

Cod'u sevmeme nedenim ise

1:Oyuncuyu salak yerine koyması. Veriyo eline sınırsız mermiyi takip edeceğin yeri de okla gösteriyo sen taraya taraya git anam yolu bulursun diyo. Yeni counter oynamaya başlayanların 5-1 alıp taraya taraya gitmesi gibi birşey,Oyunun kendisi zor değil shoot em up tarzı.

2:E3'te 30 kere falan dog demiştir herhalde,onun yerine bi kaç yıllık motoru değiştirselerdi. Bu rezalet grafiklerle istediği sistem özelliklerine bak.

3:Hiç bir yenilik olmamasına rağmen her sene cod satış rekoru kırdı gibi haberleri görmek cidden bıktırdı.

Infınıty wards dahi cod hardcore oyuncular için değil diye açıklama yaparken, fanboylarının bu denli ısrarcı olması da saçma bir durum.

Liste baya uzayabilir herhalde,ama kısaca böyle özetleyebilirim. Kendi oyuncu kitlesine hakaret ediyor resmen adamlar.

Ghosts'u indirmem herhalde,ama indirirsem deneyim bunu , cod içinde böyle eklentilerin olduğunu bilmiyordum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Bu sweetfx olayı skyrim enb'lerinde de vardı kullanıyorum. Ama nereye kadar hocam. Yani kullanılan motor belli iken bi oyunu pek değiştirmek mümkün değil.

Skyrim'i 30 küsür modla oynuyorum,birçoğu hd pack+ enb var baya farkediyor ama codda o derece değişeceğini düşünmüyorum.

Cod'u sevmeme nedenim ise

1:Oyuncuyu salak yerine koyması. Veriyo eline sınırsız mermiyi takip edeceğin yeri de okla gösteriyo sen taraya taraya git anam yolu bulursun diyo. Yeni counter oynamaya başlayanların 5-1 alıp taraya taraya gitmesi gibi birşey,Oyunun kendisi zor değil shoot em up tarzı.

2:E3'te 30 kere falan dog demiştir herhalde,onun yerine bi kaç yıllık motoru değiştirselerdi. Bu rezalet grafiklerle istediği sistem özelliklerine bak.

3:Hiç bir yenilik olmamasına rağmen her sene cod satış rekoru kırdı gibi haberleri görmek cidden bıktırdı.

Infınıty wards dahi cod hardcore oyuncular için değil diye açıklama yaparken, fanboylarının bu denli ısrarcı olması da saçma bir durum.

Liste baya uzayabilir herhalde,ama kısaca böyle özetleyebilirim. Kendi oyuncu kitlesine hakaret ediyor resmen adamlar.

Ghosts'u indirmem herhalde,ama indirirsem deneyim bunu , cod içinde böyle eklentilerin olduğunu bilmiyordum.

Hocam bir pc oyunu için bu kadar derinb düşünmeye gerek yok bence. Cod serisi tabiki hardcore bir oyun değil ama senaryo süresince insan eğleniyor mu evet.

İlla bir oyunda sanatsallık isteniyorsa metro serisi, portal serisi, half life serisi ve buna paralel çeşitli indie oyunlar hem senaryo derinliği hem de oynanış açısından insanı farklı bir şekilde tatmin ediyor.

Ama dediğim gibi beklentileri ona göre ayarlamak gerek, kimse kimseye hakaret etmiyor hocam adamlar harcore sağlam bir oyun yapsa ne kadar satıcaktı?

Bak ubisofta son ac4 ile resmen sıçtı batırdı ama çatır çatır satıyor, bide metro serisine bak adamlar resmen battı.

Ben cod u hikayesindeki akıcılık ve çok zorlanmadan eğlenceli vakit geçirmek için oynuyorum şahsen, sonra metro last light ın en son indidiğim dlclerini açıp halüsinasyonlar biten mermiler bu tünele de girmesem amk die geçiriyorum :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1890 Toplam Mesaj: 19