Call Of Duty Hakkında
-
Sevgili Dostlar, Call Of Duty Black Ops'u oynayanınız vardır aramızda ve birşey dikkatimi çekti Fidel Castro öldürme sahnesi var. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun komünist olun sosyalist olun sağcı olun kapitalist olun herneyse bir insanı öldürerek prim yapmak insanlığa sığar mı? Yarın birgün bir Türk liderinide öldürseler buna bişi demeyecekmiyiz ? Bence Activision firmasının çok büyük ayıbı bu hayali bir karakter yaratıp bu sahneyi yapabilirdi ama bu hiç yakışmadı.
Not: Adam Smith Kapitalizmin kurucusunuda öldürseler bunu düşünürdüm dediğim gibi siyasi görüş önemli değil burada...
-
hocam hayal ürünü oyun ya oyna işte ne dırdırına giriyorsun :|
-
oyunu oyunda bırak sevgili hocam. Oyun işte adı üstünde oynadığın oyunda komple bir senaryo. Geçeğe yakın olanlar da var içinde.
boşver yorma kafanı (=
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hocam hayal ürünü oyun ya oyna işte ne dırdırına giriyorsun :|
-----------------------------
Atatürk öldürülseydi? -
hayal ürünü oyun 20 milyon satmış 5 milyonda torrentten indirilmiş, bilinç altında bırakacağı etkiyi bi düşünsene :)
-
Yarın birgün bizim Atalarımızı öldürecekler oyunda o zamanda " bırak hocam ya oyun bu vur gitsin ne güzel cuvv cuvv hur şarjör değiştir " mi diyeceksiniz ? bu kadar oyuna kaptırırsanız kendinizi sizi oyuncak gibi oynarlar beyler...
-
Assassins Creed de türklere suikast düzenliyorduk o zaman aklınız nerdeydi a.k :|
TH3L3O bunu yazdı:
-----------------------------
Yarın birgün bizim Atalarımızı öldürecekler oyunda o zamanda " bırak hocam ya oyun bu vur gitsin ne güzel cuvv cuvv hur şarjör değiştir " mi diyeceksiniz ? bu kadar oyuna kaptırırsanız kendinizi sizi oyuncak gibi oynarlar beyler...
-----------------------------Kendini oyuna kaptıran sensin hocam :|
Madem öyle oynamazsın biter.
-
o oyunu oynamadım.o ettiğin küfür tam sana göre çünkü o oyunu oynayıp hala susuyorsan o küfür gerçekten tam sana göre dostum
-
black ops u activision yapmadı. yapsa bu kadar bok olmazdı oyun zaten.
-
Oyun zaten birilerini öldürmek için yapılmış bir oyun bir ülkenin liderini saldırmayı bırak baştan o ülkeye saldırı düzenlemek düşüncek olursak ayıptır. Japonlarla savaşılan Call of Duty 5'te Japonları öldürdük o zaman japonlar kendi ülkelerine kendi ırklarına bir oyunda saldırıldı diye dava mı açtı :| Tamamen hayal ürünü oyundur diyerek hiç takmadılar bile :|
-
Dostum oyun Activision'a ait Activision Game yaptı.