Cam İlizyonu
-
Merhaba Hocalar,
Az önce bir ilizyon videosu izlerken elinde para taşıdığını görür gibi oldum. Eliyle cama alttan yukarı doğru vuruyor. 1.48 saniyeden sonra bakın. Yoksa banamı öyle geldi.
-
taşıyor zaten. yüzük boşa değil, mıknatıslı.
-
0.28 0.31 arasında yüzüğün parayı çektiğini görebilirsin rahatça (:
-
sonuncuda elini camdan nası geçiriyo
-
tam izlemedim ama o eşşek kadar yüzüğü gözümüze gözümüze sokmasaymış eyiymiş.
-
tek yüzükeki mıktatısla olacak iş değil hocam bu adam aşmış
-
1:58 adamın avucunda para var alttan cama vurunca üç para zıplıyor ikisi havada birleşiyor biri yüzük tarafına düşüyor biri öbür tarafa. Camın altına geçme olayı yok. Durdura durdura izlemeden önce çok şaşırmıştım. Dvamında meler var bakalım
edit; izlemez olaydım :|
noname tarafından 26/Oca/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
02:10'da sol tarafta kalan para hileli :) ortadan ikiye açılıyor. Masa üstünde 3 para varmış gibi görünüyor.
Adamın elinde zaten 1 tane para var onu hızlıca çevirip masaya dayıyo alttan.. Vurdurunca da o paradaki mekanizma ikiye katlanıp tek para haline getirmesini sağlıyor..
Şık görüntü :)edit: noname benden önce davranıp açıklamış :)
Yigit tarafından 26/Oca/14 02:12 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.deandill.com/triangle.html
Adamın sunumu çok iyimiş. Çok tatlı bir masası varmış. Dean's Triangle'ı modifiye edip masanın içine yerleştirmiş. Lakin son hareket Dean's Triangle'da yapılamıyor. Ya Triange'lın mekanizmasını da bir şekilde modifiye etmiş, ya da masanın içinde adamın önündeki kısmı değiştirmeye yarayan bir mekanizma var. Masanın yuvarlak olması ve yeşilli ablamızın hareketleri yüzünden ikinci şık ağır basıyor. Ablamızın bir eli sürekli masada. Dikkat ederseniz adam ne zaman masayı silecek falan olsa hatun eliyle baskı uyguluyor, sanki hareket etmesini engellemeye çalışırmış gibi. Elini rahatça çektiği tek anda eleman kolunu geçiriyor zaten. Özenle seçilmiş kamera açılarını da hesaba katarsak, muhtemelen masanın etrafındaki herkes işin içinde.
-
elini camdan nasıl geçirdi bu adam.
-
http://prntscr.com/2mp7el para elinde. giden parayı şimdi bulcam