İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Cama Yapışabilen Perde Var Mı? ( Uyuyamıyorum )
Cama Yapışabilen Perde Var Mı? ( Uyuyamıyorum )
-
Son zamanlarda çok fazla konu kalabalığı yaptım sanırım, gözüne batan olduysa affola. Amma ve lakin burası dışında fikrine ciddi anlamda değer verebildiğim pek fazla ortam/kişi yok :)
Odamda soldaki fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 adet pencere var. 64-65 cm'ye 145-150 cm alan kaplıyor aşağı yukarı. Duvardaki raflardan ötürü normal perdeler takıp kullanamıyorum, açması kapaması kenarda tutması bir dert.
Sıkıntı şu ki uyuyamıyorum. Sabahlara kadar onlayn olunca malum gece uykusundan mahrum kalıyoruz, üstüne bir de günün ilk ışıkları göz kapaklarının içine işleyince uyku hiç tat vermez oluyor. Sandalyeden dolap kapağından çadır yapıp gölgelendirmeye çalışıyorum kendimi :D
Daha önce birinden duyduydum, kim hatırlamıyorum, epey de aradım bulamadım. Cama yapıştırılabilen vantuzlu veya permanent herhangi bi şekilde, rulolu, uyurken indirip uyanınca kaldırabileceğim, ışığı büyük oranda engelleyecek bişeyler var imiş. O tarz bi perde arıyorum. Adı zebra olur stor perde olur, bir sürü değişik değişik isimleri var zaten işin içinden de çıkamadım. Resimde ölçüler de belli, yarım saattir ölçü alıyorum beynim yandı :D
Uyku gözlüğü siparişi verdim elli sente aliexpresten. 1-2 haftaya gelir. Peki uyku gözlüğü dışında nasıl karartabilirim ben bu odayı?
Bazı araç perdeleri gördüm vantuzlu ve rulolu tam anlattığım gibi, ama onlar sadece güneşi azaltmaya yönelik. Mat bişeyler arıyorum ben yani %100 engellemese de o araç şeyleri gibi %30 da %40ta da kalmasın..
Bu da ürün sorduğum son konuydu
Şimdiden teşekkürler :)
noname tarafından 08/Mar/18 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Resim niye tıklayınca büyümüyor?
Bi de burdan deneyelim
-
-
herlocksholmes bunu yazdı
Baktım onlara da sağdan soldan +10 +10 toplam +20 cm genişlik istiyor. O kadar yerim yok gibi
-
jaluzi çözüm olarak gözüküyor boyut ve işlev olarak bir dönem sürekli evde iken çalışmıyor iken bende sabah 6-7 lere kadar oturup sonra akşama kadar uyuyordum birgün bir arkadaşla sabahladık ama camda perde olmasına rağmen zifiri karanlık olmadığı için rahatsız olduk işte işsizlikten ötürü gittik yorganlardan birini cama bir şekilde tutturduk hayatımda hiç zifiri karanlıkta kalmamış gibi hissettim kendimi bir yandan uyumak için çok rahat bir yandanvda sanki nerede olduğunu bilmiyorsun :)
uyku gözlüklerini rahatsız edici buluyorum yolculukta değilseniz çekilecek şeyler değil.
-
araya barfiks barı at bir tane,
onun üzerine de perde tak işte.
-
allah başka dert vermesin, güzel çarşafı al uyurken tak uyanınca sök gitsin.
-
Kaan bunu yazdı
araya barfiks barı at bir tane,
onun üzerine de perde tak işte.
bak bu çok mantıklı
edit pencere açılmaz :(
noname tarafından 08/Mar/18 01:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Tualet perdesi yada curtain for doors diye aratirsan cikiyor
Yeni aldim diktim bende .
15 tl demir ( plastik) çubuk
Böyle birsey alirsan pencereyi acipkapamada sorun yasamazsin. Kapiya vidaliyorsun.
Hatta cikarip takabilirsin yikamak için
Çift tul ve perde yaparsin
Günduz tul gece perde olan kismini çekersin
-
Ek : perdecilerde satilir
Yada perdeyle plgili magzalarda
-
Cam filmi yapistir koyusundan