Çamasır Kurutma Makinası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

birkaç gün önce konuştuk biriyle. hiç önermiyorlar kururtma makinelerini.

çarşaflar gömlekler öyle kırışık çıkıyormuş ki ütülerken anan ağlıyormuş.

üstelik yünlü pamuklu olan herşey bir beden küçülüyormuş. ayarınımı tutturamadı dedim. yok en düşük yapsa bile  böyleymiş aldığına alacağına bin pişmanmış. hiç anlamı yok almayın dedi. üstelik tam hatırlamamakla beraber bazı ürünleri parçalıyormuş.

kullanmasını bilmiyolardır,benim okuduğum yorumlarda doğru ayarlar yapıldığında makineden çıkardığınız eşyaların ütüye ihtiyaç duymadığı yönünde tabi bazı eşyalar hariç sanırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

üstelik yünlü pamuklu olan herşey bir beden küçülüyormuş. ayarınımı tutturamadı dedim. yok en düşük yapsa bile  böyleymiş aldığına alacağına bin pişmanmış. hiç anlamı yok almayın dedi. üstelik tam hatırlamamakla beraber bazı ürünleri parçalıyormuş.

kullanmasını bilmiyolardır,benim okuduğum yorumlarda doğru ayarlar yapıldığında makineden çıkardığınız eşyaların ütüye ihtiyaç duymadığı yönünde tabi bazı eşyalar hariç sanırım

aynen sağlam makina alırsan ütüye gerek yok

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu alet kıyafetteki suyu buharlaşma ile azaltıyor. senin 30-40 derecede yıkanan kıyafetin belki de daha yüksek derecede kurutuluyor. Çok dikkat etmeli.

Nemli bölgelerde işe yarar. Ama imkân varsa asarak kurutma en güzeli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

pantolon tisört renk felan bırakmıyor. gömlek ütülemek eziyet resmen tavsiye etmem

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Nisandan beridir ayakkabu hariç bi çok şeyi kurutma makinesinde kurutuyorum. Pantolonlaer, tişörtler, donlar atletler çarşaflar havlular... İnanılmaz karışık ve ütü isteyecek şekilde çıkması hariç küçülme sorunu yaşamadım. Bazen pantolonumdan çarşaf çıkıyor bazen ceplerden boxer bazen yastık kılıfından pantolon, genelde çarşaf bornoz gibi büyük şeyler bir bütün olarak çıkyor çözüyorum uğraşıp :)

hep hassas ayarda kuruttuğumdan küçülme olmadı belki de. 

Ütü sıkıntısı yaşamamak için kupkuru değil de hafif nemliyken çıkarılabilir daha rahat ütülenir. 

Enerji tasarrufu ve maliyet hakkında yorum yapamayacağım yurdun çamaşırhanesinde yıkadığımdan

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

vestel alma ne alırsan al :) arçeliklerden güzeldir onlarada bak derim. lg lerde güzel 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

2.5 sene kurutma makinası kullandım.

tişörtleri falan açarak düzenli bir şekilde koyarak çalıştırıyordum.

ütüye nerdeyse gerek bile kalmıyordu neden herkes ütü olayından şikayet etmiş anlamadım.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

LG kullanıyoruz gayet memnunuz. Tam kuru değilde hafif nemli kurutmak daha iyi bi sorun yaşamıyorsun 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

kurutma makinesi kıyafeti bozmaz çalışma prensibi farklıdır , kurutma makinesi gereksiz diyen insanada şaşarım, senin gereksiz dediğin makinenin yapımında kimler hangi rollerde oynuyor bir bilsen şu ülkede sevabına birde ben alayım dersin.Bizzat parçasını üretiyoruz yurtdışına kurutma makinesi satıyoruz.

bosch ,arçelik , elektrolüx neler neler...

Media tarafından 28/Ara/14 04:22 tarihinde düzenlenmiştir

....
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 20