Çamasır Kurutma Makinası.
-
futurist bunu yazdı
birkaç gün önce konuştuk biriyle. hiç önermiyorlar kururtma makinelerini.
çarşaflar gömlekler öyle kırışık çıkıyormuş ki ütülerken anan ağlıyormuş.
üstelik yünlü pamuklu olan herşey bir beden küçülüyormuş. ayarınımı tutturamadı dedim. yok en düşük yapsa bile böyleymiş aldığına alacağına bin pişmanmış. hiç anlamı yok almayın dedi. üstelik tam hatırlamamakla beraber bazı ürünleri parçalıyormuş.
kullanmasını bilmiyolardır,benim okuduğum yorumlarda doğru ayarlar yapıldığında makineden çıkardığınız eşyaların ütüye ihtiyaç duymadığı yönünde tabi bazı eşyalar hariç sanırım
-
Tnrsk bunu yazdıfuturist bunu yazdı
üstelik yünlü pamuklu olan herşey bir beden küçülüyormuş. ayarınımı tutturamadı dedim. yok en düşük yapsa bile böyleymiş aldığına alacağına bin pişmanmış. hiç anlamı yok almayın dedi. üstelik tam hatırlamamakla beraber bazı ürünleri parçalıyormuş.
kullanmasını bilmiyolardır,benim okuduğum yorumlarda doğru ayarlar yapıldığında makineden çıkardığınız eşyaların ütüye ihtiyaç duymadığı yönünde tabi bazı eşyalar hariç sanırım
aynen sağlam makina alırsan ütüye gerek yok
-
Bu alet kıyafetteki suyu buharlaşma ile azaltıyor. senin 30-40 derecede yıkanan kıyafetin belki de daha yüksek derecede kurutuluyor. Çok dikkat etmeli.
Nemli bölgelerde işe yarar. Ama imkân varsa asarak kurutma en güzeli.
-
futurist bunu yazdı
pantolon tisört renk felan bırakmıyor. gömlek ütülemek eziyet resmen tavsiye etmem
-
Nisandan beridir ayakkabu hariç bi çok şeyi kurutma makinesinde kurutuyorum. Pantolonlaer, tişörtler, donlar atletler çarşaflar havlular... İnanılmaz karışık ve ütü isteyecek şekilde çıkması hariç küçülme sorunu yaşamadım. Bazen pantolonumdan çarşaf çıkıyor bazen ceplerden boxer bazen yastık kılıfından pantolon, genelde çarşaf bornoz gibi büyük şeyler bir bütün olarak çıkyor çözüyorum uğraşıp :)
hep hassas ayarda kuruttuğumdan küçülme olmadı belki de.
Ütü sıkıntısı yaşamamak için kupkuru değil de hafif nemliyken çıkarılabilir daha rahat ütülenir.
Enerji tasarrufu ve maliyet hakkında yorum yapamayacağım yurdun çamaşırhanesinde yıkadığımdan
-
vestel alma ne alırsan al :) arçeliklerden güzeldir onlarada bak derim. lg lerde güzel
-
2.5 sene kurutma makinası kullandım.
tişörtleri falan açarak düzenli bir şekilde koyarak çalıştırıyordum.
ütüye nerdeyse gerek bile kalmıyordu neden herkes ütü olayından şikayet etmiş anlamadım.
-
LG kullanıyoruz gayet memnunuz. Tam kuru değilde hafif nemli kurutmak daha iyi bi sorun yaşamıyorsun
-
kurutma makinesi kıyafeti bozmaz çalışma prensibi farklıdır , kurutma makinesi gereksiz diyen insanada şaşarım, senin gereksiz dediğin makinenin yapımında kimler hangi rollerde oynuyor bir bilsen şu ülkede sevabına birde ben alayım dersin.Bizzat parçasını üretiyoruz yurtdışına kurutma makinesi satıyoruz.
Media tarafından 28/Ara/14 04:22 tarihinde düzenlenmiştir
bosch ,arçelik , elektrolüx neler neler...