Camasir Makinesini Nasil Bozariz
-
Evet 1 aydir hiç girmemiş bu siteye. Umarım başına bi iş gelmemiştir yaptığı iş (spor) ile alakali.
-
yurtdisindaydim yeni geldim..
makinenin canina okudum duruyor garajda, eskidi .P
-
anakartaki çipi bul ver ayaklara dc 24 falan rasgele tmmdır o
-
bizim pederi göndereyim tamire
en son tamir edeceğim diye motorunu yaktı gitti yeni makine aldı geldi
-
üst modeli vereceklermi?
-
hoca sonuç ne oldu ? o resimden birşey belli olmuyor .
-
yıllar önce, kaldığım otele nasıl zarar verebilrim diye bir konu vardı o aklıma geld mhnkym
-
makineyle arama hanim girdi ama ben mundar ettim zaten, artik sadece kopeklerin havlularini yikamak uzere evinde disinda kullaniliyor. eve girmeyecek bu dedim.
-
HeYeT bunu yazdı
Dün bi teknoloji mağazasıma gittim.
Arkadaşa s4 bakıorduk cep kask muhabbeti açıldı bizimki en.iyisis diye anlatmaya başladı eleman.
Adamın biri gelmiş iphone5 almş. Cepkasktan ötürü telin üst modeli çıktığında da (5s) üstüne belli bir yüzde koyarak yükseltebiliyormlsn. Herif bi süremsonra yine gelıor ben 5s e yükseltecem diyor tabidiyorlar.
Sonra adam diyorki bu teli ben kırsam yinede getirsem aynı olay olacakmı diyormtabi diyorlar adam gidiyor bi süre sonra gelıor ipone5 i parçalara ayorıyor üstüne bir .miktar yüzdesini koyup 5s i alıp çıkıorr.
Hocam cepkask a bulaşma SAKIN!!!
http://www.tahribat.com/Forum-Telefonum-Calindi-196994/ -
hojucuk bunu yazdı
yurtdisindaydim yeni geldim..
makinenin canina okudum duruyor garajda, eskidi .P
şaka gibisin ya. yeni makine al zevkine parçala. sonra başka makine kullan hemde geri verememe.
biz fakırız ya :) zenginleri anlayamıyoruz .
şu motor alan çocuğun " anlayamazsınız " dediğinde kızmıştık bazen gerçekten anlayamıyorum :))
harbi ya o çocuktan ses varmı . okula gitmiyor deniyordu. oda ne konuydu.