Camdan Yüzük Yapacak Mürid ?
-
merhaba arkadaşlar
camdan yüzüğe ihtiyacım var birkaç takı firmasını aradım onların camdan yüzükten kastı yuvarlakbir demir parçasının üzerindeki azcık renkli cam
benim se camdan yapılmış bir halkaya ihtiyacım var bunuyapabilcek müridler pm atabilirmi ?
standart bir yüzük daha doğrusu camdan bir halka istiyorum nasıl yapacağınız ilgilendirmez istanbuldaysanız bulusuruz paranızı verir alırım sehir dısındaysanız gittigidiyor üzerinden satarsınız.
-
sevgiliye güzel bi hediye olur bu :|
maliyeti nedir acep
-
bulabilirim aslında ama ugrasamam kar edersem bulurum
-
Yaratici bisey gibi gorundu bana,aklimda bulunsun (=
-
antalyada cam ustaları var süs eşyaları filan yapan oradan temin edebilinir yada bulundugun şehirde cam ustası bul rica et yaptırırsın 10 20 liraya
-
bundan 6-7 sene önce takıyodum öle camdan yüzükler ama malum kırılıyo dikkatli kullanmak lazım mesela kavga etmiyceksin :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
bundan 6-7 sene önce takıyodum öle camdan yüzükler ama malum kırılıyo dikkatli kullanmak lazım mesela kavga etmiyceksin :D
-----------------------------dayı kavgaya giderken çıkar :D sende
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------dayı kavgaya giderken çıkar :D sende
-----------------------------yok olm ben onu insanı kavgadan korur manasında söledim, cam yüzük takın iidir :P
-
Bende böyle birşey arıyorum...
birde üstüne isim yazma gibi bir şansımız olurmu ? -
Camda Yüzük.
Çok iyi fikir aslında ya
Çok hoşuma gitti
Bi de şöyle olsa o camın içine küçük bi resim yerleştirilse falan
Dışardan bakılınca camın içinde bi resim.
Ne afili olur bee
Bende istiyorummmm :D
-
Metanet bunu yazdı:
Bende böyle birşey arıyorum...
birde üstüne isim yazma gibi bir şansımız olurmu ?
-----------------------------Olur Hacı Niye Olmasın T.Dağ'a Festivale Gittiğimde Yaptırmıştım Orda Cam Kolyeye Sevgilimin Adını Yazdırmıştım:S 5YTL Felandı :)