Cami Çıkışında Atatürk"E Hakaret Eden Kitap Dağitildi !!!!
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=130944&sa=35081238
bende mi dağıtsm bu kitaplardan camii çıkışı
kitabın yazarına dikkat et ve ilhan ersen kim o lavvuğu tanımıyosan biraz araştır kurani kerimi inkar eden ataist dallaması islamiyet saçmalıklarla doludur diyen hristiyan dallaması bide kalkmış reklamını yapıyosun hayırdır hacı sendemi ataistsin ?
ilhan ersen değil İlhan Arsel. Bu gibi insanlar katledildi ülkemizde. Turan Dursun mesela, adam kuranı bile hatmetmiş birisi. Bu adamın karşısına bir tane bile islam bilgini çıkamazdı. Eee sözün bittiği yerde şiddet başlarmış, nitekim de öyle oldu. Öldürdüler adamı. Katillerin olduğu bir ülkede çamur at izi kalsın felsefesini izlemeyelim hocalar. -
Qin bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=130944&sa=35081238
kitabın yazarına dikkat et ve ilhan ersen kim o lavvuğu tanımıyosan biraz araştır kurani kerimi inkar eden ataist dallaması islamiyet saçmalıklarla doludur diyen hristiyan dallaması bide kalkmış reklamını yapıyosun hayırdır hacı sendemi ataistsin ?
Diyelimki ateist..Ne olmuş? -
cokmu anormal birşey bu ulke herçeşit fikri savunan ınsanlarla dolu
-
tranceport---bu haberin kaynagı kim ve nerden biliyosun kaynak göstermeden başka sitelerden buldugunuz haberleri kopyala yapıştırla buraya yansıtıyosunuz.Kim olursan o karşındaki insanla adamgibi konuş sana kim o hakkı veriyo fetto diyosun biraz büyü büyüki insanlarla nasıl konuşulacagını ögren sana bi iki ders fetullah gülen cemaati ve süleymancılar cemaatinde byle şey yoktur.mahmut oglu cemaaitine vardırki pnlarda ist.fatihte dir. dengesizlik yapım laf atıcagına al birini jarşına tartış .
grey-cells---http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=130944&sa=35081238 senin yaşınkaç ilkte onude sen bu kitabı dagıtarak ne eline geç,receksin ve nerde dagıtacaksın cami avlusundamı canınamı susuyacaksın yoksa mahalledemi bide bana okul önlerindemi
cyrpt--he arabın işi gücü yok senin dininle ugraşıcak lan hakikatten eziksin bi düşün osmanlıyı arkasından vurması için araplara akıl vereni dün onları gaza getirip akıl veren bugün senin ülkende provakatörlük yapıyor.
HolySeclorum--sen ataitsin diye ben sana bişey demiyorum ama ben müslümanım 5 vakit namazımı kılarım oruç tutarım hacca gidieirm baş örtüsünü savunurum dedigimde sizler bana sen bir yobazsın örümcek kafalısın demeye hak buluyosunuz ..
benim bildigim bu sitede bu şekilde konuşmalar baş göstermicekti ben buraya ilk takıldıgımda bir hacker sitesi olarak biliridm ki şimdi çoluk çombalak dolmuş ..
-
ontedi bunu yazdı:
ilhan ersen değil İlhan Arsel. Bu gibi insanlar katledildi ülkemizde. Turan Dursun mesela, adam kuranı bile hatmetmiş birisi. Bu adamın karşısına bir tane bile islam bilgini çıkamazdı. Eee sözün bittiği yerde şiddet başlarmış, nitekim de öyle oldu. Öldürdüler adamı. Katillerin olduğu bir ülkede çamur at izi kalsın felsefesini izlemeyelim hocalar.
-----------------------------Turan Dursun eski müftü idi.. Onun kişiliğiyle alakalı sorunları vardı. Hayatını okursan çocukluktan gelen bi baskı vardı üstünde. Ve en sonunda suçu dine attı, din ona çocukluğunu yaşatmamış.. Kuranı iyi bilirdi ama çok iyi çeviriler de yapar kendileri :) İslam ile hiç ilgilenmemiş biri onun kitabını okuduğunda islamdan nefret eder. Adam öyle şeyler yazmış ki çok şaşırdım gerçekten.Dini bir insan ancak bu kadar karalayabilir.. Ama bahsettiği şeyler hepsi hurafe. İlhan Arsel için bahsettiğim aynı olayı Turan Dursun da yapıyor. Hadis ve sünnetlere inanmıyor ama onu kaynak gösteriyor :) Ayrıca öyle hadisler buluyor ki hiçbir büyük islam alimi öyle şeylerden bahsetmemiş.Bırakın onu zayıf hadisler bile onun yazdıklarının yanında çelikle yapılmış bina gibi duruyor...
Öldürülmesi yanlıştır,o onu yapanların suçu.Bunu islam dinine yıkmanın bi anlamı olmamalı.Öldüren kimdir, ahmet,mehmet,hüseyin v.s. kimse Allah'a hesabını verecektir!
Ama Turan Dursun'un kitapları bana biraz komedi geliyor.Çünkü benim kesinlikle bildiğim şeyleri çarpıtarak söylüyor.. Mesela kulleteyn diye bi kitabı var. İslam dinine göre bilmem kaç m2 lik su temizmiş.İçine ne düşerse düşsün yine de suyu içilirmiş.Bilmem içine ölü bi hayvan düşmüş.Ama insanlar içiyormuş çünkü islam buna "temiz su" demiş..
Ya bunu mantıkla bi alakası var mı:S Çocuklar bile güler bazı anlattıklarına. Unutmayalım ki İslam dini mantık dinidir ve niyet dinidir ve hoş görü dinidir...
İnsan ile İslamı karıştırmayın
-
bu haber bi gazeteden alınmıstır... çekemeyenlere duyurulur :))
-
olayı anlamadın sanırm :)
kimsenin kimseeyi çekmediği yok.Biz farklı bişeylrden bahsediyoruz.Kaynağı ne bu haberin.Ayrıca o kaynak ne kadar sağlam.Günümüzde emperyalistlere boyun eğmiş burjuvanın gazetelerinden ne beklersin ki? Onların amacı haber mi yoksa dikkatleri çekip tirajlarını arttırmak mı? Bi çok olayın aşırı deredece çarptırıldığına defalarca şahit oldum.O yüzden medyadaki haberlerin çoğu abartılmış ve gerçeği yansıtmayan haberlerdir
Bu arada ben herşeyi çekerim sen dert etme :)
-
Qin bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
Hayırdır?Ataist değil ayrıca ,Atalaına tapmıyor,ateist nasıl yazıldığını bile bilmiyorsun :) Ayrıca öyle olsa ne yazar?Şeriata karşı olan Ateist midir?Sen müslümansın diye sana kızan var mı burada?
Sen nedne müslümansın YOBAZ(!) dememle senin lafın arasında fark var mı?ben veriyim yok. -
ertan bunu yazdı:
-----------------------------olayı anlamadın sanırm :)
kimsenin kimseeyi çekmediği yok.Biz farklı bişeylrden bahsediyoruz.Kaynağı ne bu haberin.Ayrıca o kaynak ne kadar sağlam.Günümüzde emperyalistlere boyun eğmiş burjuvanın gazetelerinden ne beklersin ki? Onların amacı haber mi yoksa dikkatleri çekip tirajlarını arttırmak mı? Bi çok olayın aşırı deredece çarptırıldığına defalarca şahit oldum.O yüzden medyadaki haberlerin çoğu abartılmış ve gerçeği yansıtmayan haberlerdir
Bu arada ben herşeyi çekerim sen dert etme :)
İnsan ile İslamı karıştırmayın
hojam seninle bi porblemim yog ;) benim işim ATAya hakaret etmeye calışan insancıklarla o yusden rahat ol
bu ulkeden bunların olmasına izin veren abd güdümlü bi hukumet war insanları kıskırtan...doguda hizbullahın calısmalarını nasıl hızlandırdıgını bılmiosundur şimdide :O
son gunlerde kızlar etekli diye bacaklarına kezzaplar atıldı vsvsvs
daha geçmişe git youtube ta goruntulerı war almanyada antikemalist insanlarin vidyoları war.biraz daha gerçekci olalım somut bişiler sivas Madımak Katliamı unuttunmu sanki hic bole bişi olamıcak mıs gibi bisi olmus+haber hukumet şakşakcılarından olmayan bir gazete