Camp Nou Stadyumu Önündeki Yazı +16

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

gayet güzel olmuş.. bunda ne var ki anlamıorum adam memleket meselesi yapıyo cebinde para olmamasını esteban cambiassoya nou campta stadın önündeki duvara küfür yazlmasından getiriyor.. ! :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

esteban granero. real madritin orta saha oyuncusu. bikaç seneye c.ronaldo gibi tanınır. sağlam heriftir. fm 2010 da çok güzel yapmışlar. ama biraz fazla koşuyo kondisyonu düşüyo. çok yoruluyo yani. ama özellikleri çok iyi beyler

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:
    -----------------------------

esteban granero. real madritin orta saha oyuncusu. bikaç seneye c.ronaldo gibi tanınır. sağlam heriftir. fm 2010 da çok güzel yapmışlar. ama biraz fazla koşuyo kondisyonu düşüyo. çok yoruluyo yani. ama özellikleri çok iyi beyler

bu değilmiydi futbolcu yerdeyken tekmeleyen? daha sonra futbolu bırakacağım pişmanım geceleri gözüme uyku girmiyor falan filan bir şeyler demişti eğer buysa hakikatende amın oğluymuş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

ingilizler gelip gö... ni bizim paramızla siliyorlardı ona bişey demiyonuzda bunamı kızıyosunuz ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Tekme atan Pepe'ydi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllBlack
    AllBlack's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

İşte rezilliğimz..

Ve sizde buna gülüyorsunuz. Yazık... Ne kadar seviyesiz ve çağdışı bir millet olduğumuzu bir daha gösterdiler...

Muhahahanihihahahakiki yıh yıh yıh.. Umarım anladın hocam.  "İşte rezilliğimz.." Kendini dahil edebilirsin ama beni asla :)

Elimde bir çok download sitesinin(hotfile,rapidhare..)premiumu,birçok torrent sitesinin hesabı ve davetiyesi(torrentleech,türk torrent sitelerinin hepsi,zamunda...) cüzi rakamla mevcuttur(mks.10euro en az 1euro). Aynı zamanda virüs,trojan ve benzeri dosyalarınız 1euro karşılığında görünmez yapılır.İlgilier pm atarak detaylı bilgi alabilirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Tekme atan Pepe'ydi.

ne tekmeydi ama katil işi adam yerdeyken ama gaddarca vurmuştu ibne sonrada minik emrah gibi pişmanım gözüme uyku girmiyor futbolu bırakacağım kendimden tiksinirim diyip pişman oldugunu söylüyordu.

Toplam Hit: 5851 Toplam Mesaj: 38