Camtasia Full Elinde Olan Varsa Acil
-
Selamlar müridler Camtasia Full Elinde olan varsa acil paylaşabilirse yada keyini paylaşabilirse çok sevinirim çok acil :(
-
-
bende de 7 vardı tam onu paylaşacakken Mustafa benden hızlı davrandı :)
-
Mustafa bunu yazdı
camtasia sadece record programı değildir editte yaptırır render falan yapabiliyosun
-
8. surume ait key
Name: Honorary User
Maldonado tarafından 31/Tem/14 21:10 tarihinde düzenlenmiştir
GCABC-CPCCE-BPMMB-XAJXP-S8F6R -
Mustafa bunu yazdı
hocam bandicam 'ı bende çok seviyorum ancak oyun esnasında ortada kocaman site adresi yazıyor ( w w w . b a n d i c a m . c o m ) diye ( reklam olmasın örnekleme diye yazdım ) onu kaldırabilsem ah keşke :(
-
Hocam benim verdiğimde crackte var.
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam benim verdiğimde crackte var.
hocam senin verdiğin crackte 18 tane trojan buldu :/
Tariqat_Sapiii tarafından 31/Tem/14 22:29 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.virustotal.com/en/file/ac7165f70e1ef83fcf411fe081ca5696ff594015224974d13db32957900282c7/analysis/1406834748/ -
Crack dediğin şeyi trojan görmeleri normal zaten.Kaspersky, Avast gibi antivirüslerde temiz demiş ?
-
Mustafa bunu yazdı
Crack dediğin şeyi trojan görmeleri normal zaten.Kaspersky, Avast gibi antivirüslerde temiz demiş ?
yok sakın yanlış anlama yaptığın iyilikten öte birşey eywallah... Ama gel gelelim pc de bana ait bilgilerin dışında bilgiler olduğu için biraz temkinli davranmakta yarar var. Yoksa benim bilgilerim olsa nolacak , olmasa nolacak. Acımı, Tatlımı tahribatla paylaşan adamım. Evlenmemi , Babamın Ölümünü , Kızımın doğuşunu herşeyimi bu siteyle paylaştım. Tekrardan çok sağolasın hocam ama Serial Numarası bulsam iyi olacak sanırım...
-
bbflash varken camtasia mi kullanılırmış free istiyorsan format factoryde iş görür hocam key crack derdi yok