folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Camtasia Silinmeyen Klasör Hatası [ Çözüldü ] / Öğenin Konumunu Doğrulayıp Yeniden Deneyin Hatası

Camtasia Silinmeyen Klasör Hatası [ Çözüldü ] / Öğenin Konumunu Doğrulayıp Yeniden Deneyin Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Camtasia Studio  programı ile ekran görüntüsünü kayıt ettikten sonra videoyu masa üstünü kayıt ettim sonra oluşturduğu klasörü silmek istiyorum ama silinmiyor. Öğenin konumunu doğrulayın diyor.

Unlocker Win 10 uyumlu sürümünü bulamadım.  Diğer sürümlerini indirip denedim olmadı.. 

Disk denetlemeyi kullandım olmadı.. 

CClenar ile tüm sekmelerdekileri işaretleyip temizledim yine olmadı..

Win 10 64 bit kullanmaktayım.. 

Şu hataya bir çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaş/lar var mı acaba.. Format atma dışında.. 

Daha önce bu hata ile karşılaşan vs..

ZeNRoM tarafından 28/Mar/16 15:51 tarihinde düzenlenmiştir

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

garip bi durum   mesela bendede  bi klasör  oluşutuyorum diyelim sonra ismini değiştiriyorum ama eski ismi gözüküyor sil diyorum konum yok diyor  son sag tıklayıp yenile  dedigimde  dogru isimli klasör gözüküyor , kullandıgın programla alakalı bir durum sanki ama merak ettim .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynı sorun bende de var öyle bekletiyorum dosyayı. silemiyorum gerçi

adını falan değiştirebiliyorum ama yok silinmiyor.:D

unclocker falanda denemiştim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Uzun uğraşlar sonucu çözümünü buldum..

Daha sonra bu konularda mağdur olan arkadaşlar adına çözüm yolunu belirtiyorum.. 

Videoda anlatılanı aynen uygulayın.. Lanet Klasörler masaüstünden silineceklerdir.. 

https://www.youtube.com/watch?v=xIj-6f4NjNA  

ZeNRoM tarafından 28/Mar/16 15:54 tarihinde düzenlenmiştir

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aklıma geldi, bende başka bir soru sorayım

şimdi bir program var. bunun dosya yoluna bakıyorum. program files da görünüyor.

dosya yöneticisi ile bakıyorum. programın klasörleri YOK. ⊙_⊙

SİSTEM DOSYA VE KLASÖRleri Gizle, kısmı çentiksiz.

bunu nasıl yapıyorlar ^^

programın adını hatırlamıyorum ama

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...