Camtasia Silinmeyen Klasör Hatası [ Çözüldü ] / Öğenin Konumunu Doğrulayıp Yeniden Deneyin Hatası
-
Camtasia Studio programı ile ekran görüntüsünü kayıt ettikten sonra videoyu masa üstünü kayıt ettim sonra oluşturduğu klasörü silmek istiyorum ama silinmiyor. Öğenin konumunu doğrulayın diyor.
Unlocker Win 10 uyumlu sürümünü bulamadım. Diğer sürümlerini indirip denedim olmadı..
Disk denetlemeyi kullandım olmadı..
CClenar ile tüm sekmelerdekileri işaretleyip temizledim yine olmadı..
Win 10 64 bit kullanmaktayım..
Şu hataya bir çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaş/lar var mı acaba.. Format atma dışında..
Daha önce bu hata ile karşılaşan vs..
ZeNRoM tarafından 28/Mar/16 15:51 tarihinde düzenlenmiştir -
garip bi durum mesela bendede bi klasör oluşutuyorum diyelim sonra ismini değiştiriyorum ama eski ismi gözüküyor sil diyorum konum yok diyor son sag tıklayıp yenile dedigimde dogru isimli klasör gözüküyor , kullandıgın programla alakalı bir durum sanki ama merak ettim .
-

Aynı sorun bende de var öyle bekletiyorum dosyayı. silemiyorum gerçi
adını falan değiştirebiliyorum ama yok silinmiyor.:D
unclocker falanda denemiştim.
-
Uzun uğraşlar sonucu çözümünü buldum..
Daha sonra bu konularda mağdur olan arkadaşlar adına çözüm yolunu belirtiyorum..
Videoda anlatılanı aynen uygulayın.. Lanet Klasörler masaüstünden silineceklerdir..
https://www.youtube.com/watch?v=xIj-6f4NjNA
ZeNRoM tarafından 28/Mar/16 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
aklıma geldi, bende başka bir soru sorayım
şimdi bir program var. bunun dosya yoluna bakıyorum. program files da görünüyor.
dosya yöneticisi ile bakıyorum. programın klasörleri YOK. ⊙_⊙
SİSTEM DOSYA VE KLASÖRleri Gizle, kısmı çentiksiz.
bunu nasıl yapıyorlar ^^
programın adını hatırlamıyorum ama
öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin hatası camtasia silinmeyen klasör hatası camtasia silinmeyen klasör hatası [ çözüldü ]