folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çanakkale Savaşı"Nda Kadın Nişancı Da Varmış

Çanakkale Savaşı"Nda Kadın Nişancı Da Varmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

evet benim bildiğim bu kansız o..'s makinayı kullanmak için tek göğüsünü kesiyo yoksa kullanamıyor dogru düzgün .

ayrıca kessede bişey fark etmiyo dağlarda açlıktan bok yiyolar.. bok yemekten mideleri sırtına yapışıyo pek bişey belli olmuyo dümdüz tahta gibi vücut cıkıyor ortaya hacım .. 300 tane çarşaf baglıyolar karınlarına acıkmamak için vs..

allah ım canakkale savasından , büyük analarımızdan konu nerelere geliyor :) sonumuz hayrola 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    tunceli/ovacık sene tahminen 2002 3 tane kanı bozuk oros*** indirdiler sen neden bahsediyon?
    1-gözlerinle gördün mü?
    2-onların kanasçı olduğunu nerden biliyorsun?(genelde strateji ve bomba uzmanları oluyor o orospular)
    3-tek göğüslerinin kesik olmadığını nerden biliyorsun?

yabancı filmlerde falan gördükleriniz hikaye hocam.türklerin yaptığı karadeniz filmlerine dikkatinizi çekin.kadınlar tüfekli sahnelerde omuza dayamadan ateş ediyor ve silah geri teptiğinde kol ve göğüs arasına giriyor.biraz kafayı çalıştır yumuşak ve çok çabuk incilen bir dokuya geri tepen bir silah ı koyuyorsun.bana pek mantıklı gelmiyor..biri kalkıp saçmalama silah omuza koyulur göğüse demesin.dağlarda yukarıdan aşağıya ateş ediliyor.silahın bi bölümü kesinlikle göğüs kısmına yerleşiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    uzaktan görmeden dinlemeden uydurursunuz bunların alayı oruspu ellerindeki su tabancası alayı fıs lan bunların dersiniz :) komandoların görev yaptığı bazı bölgelere giderseniz gece-gündüz farketmez sağ çıkmazsınız o dağlarda. çok tecrübeli teröristler var özellikle karı olanlarından. keskin nişancı olmak için göğüslerini kestikleri doğru
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaslar dogrudur ,dunyadaki teror orgutleri veya yerli direnisciler kanas tipi silahlari kadinlara kullandirirlar bunun icinde goguslerinin birisini amelyatla kestirirler daha rahat kullanilmasi icin veya kucuk goguslu elemanlara verirler o silahlari ve gogsunun birisini kestiren kadinlar Amazon adiyla anilir ...Canakkaledede kadin nisancilarin olmasi gayet dogaldir...is gercekten vatan noktasina gelince 150 kiloluk biriside uzun namlulu silahi ustalikla kullanabilir....sonucta 14-15 yasindaki cocuklarin kactanesi silah tutmayi biliyordu o donemde...

Ayrica gecen dayim geldi orduda subay...bir video izletti ,pkk propaganda yapiyor kamplari tanitiyor sanarsan 5yildizli otel :) ...dayim diyor bu serefsizler dagda gunde 3 kuru uzum ,birde terk edilmis koylerdeki ceviz agaclarindaki cevizlerle besleniyorlar acliktan geberiyorlar diyor...oldurulen ipnelerin goruntuleride vardi afrikadaki cocuklar onlardan daha kilolu...adamlarin iflahi kurumus..hala neyin pesinde olduklarini bilmiyorum...sanki bu ulkede onlara azinlik gibi davranan var...yalniz 3tane pkk liyi bir koyun mezarligina gomeceklermis sirnakta koyluler demis "biz bunlari bu topraklara gomdurmeyiz ,siz gomersenizde biz bunlari tekrar cikarip daga tasa bir yere birakiriz" ... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    Kelv1n bunu yazdı:
    tunceli/ovacık sene tahminen 2002 3 tane kanı bozuk oros*** indirdiler sen neden bahsediyon?
    1-gözlerinle gördün mü?
    2-onların kanasçı olduğunu nerden biliyorsun?(genelde strateji ve bomba uzmanları oluyor o orospular)
    3-tek göğüslerinin kesik olmadığını nerden biliyorsun?

yabancı filmlerde falan gördükleriniz hikaye hocam.türklerin yaptığı karadeniz filmlerine dikkatinizi çekin.kadınlar tüfekli sahnelerde omuza dayamadan ateş ediyor ve silah geri teptiğinde kol ve göğüs arasına giriyor.biraz kafayı çalıştır yumuşak ve çok çabuk incilen bir dokuya geri tepen bir silah ı koyuyorsun.bana pek mantıklı gelmiyor..biri kalkıp saçmalama silah omuza koyulur göğüse demesin.dağlarda yukarıdan aşağıya ateş ediliyor.silahın bi bölümü kesinlikle göğüs kısmına yerleşiyor.

yedek astsubay olan kuzenim bixiyi tutmaktan elindeki nasır hale duruyor gözleriyle gördü göğüs möğüs bilmem kanascı olmasa yazmazdım heralde mantık kanka laşskdlaskfl çok uğraştıklarınıda biliyorum öle dan diye indirmemişler. uzun zaman almış.

filimde gördüklerimizi anlatacak kadar düşmedik.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

başkasını bilmemde biz Türk evladıyız gemileri karadan yürütmekte imkansız gelir insana ama yürüdü :)

arkadaşların dediği gibi keskin nişancıların çoğu kadındır neden derseniz ellerindeki titreme erkeklere göre çok daha azdır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dipçik omuza dayanır göğüse değil. O bakımdan göğüs kesilmesine ihtiyaç yok.

Ayrıca hiç göğsü kesik kadın terörist görmedim ben. Hepside elinde silahıyla fink atıyor dağlarda.. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 4514 Toplam Mesaj: 18