Çanakkaleli Genç "Google Summer Of Code" Organizasyonunda...
-
huylandırmayın olum adamı o mu yoksa ?
-
xtlan buna benziyosa o'dur..benzemiyosa diildir :D ztn yazılımcı bi tipi yok..

-
Önce kendine şu soruyu sor:
"Acaba bu adamlar hayatında xtlan'ı görmüş müdür?"
-
Kendime neden soruyum ki :) onlara sorarım.. :
"Acaba Hayatınız da xtlan 'ı Gördünüz mü ?"
xtlan itiraf et senmsiin bu :D -
Para edecek bir program kodlamis olsaydiniz, bunu bedava dagitirmiydin ? Evet dagitirdim, herkes faydalansin 
52% Hayir para ile satar altima ferrari cekerdim 
40% Yorum yok, Bilmiyorum, Kararsizim 
8% Total Votes: 1193
Bu ankette b) secenegini secmistim.Opensource cu degilim,ms teknolojisini takip ediyorum,ruby konusunda biraz benzerlik var :) ama ben star rubyler ve star safirlerin koleksiyonunu yaparim :) ,yasim buyuk,fotografin uzakdan yakindan alakasi yok,sehir tutmuyor,canakkalede hayatim boyunca 1defa bulundum ( max7-8 saat :) ), simdilik aklima gelenler bunlar,yarismaci arkadasa basarilar dilerim...
-
Helal. Hemde kız çocuğu... Ama ben bu gazete filan haberlerine inanmıyorum. İskorpic' i hacker diye tanıttılar memlekete allahın lamerini ne yaparsın...
-
resmi açıklama geldi, o deilmiş la. ne kdar sevinmiştim o die :D
neyse zaten xtlan pınar yanardaı cebinden çıkarır kanımca.
-
xtlan ın adı da pınar yanlız :P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
xtlan ın adı da pınar yanlız :P
-----------------------------
çok dogru tespit musket kutlarım..ve aynı zaman da ikiside kız.. çok düşündürücü.. -
bu arkadasi gercekden tebrik ederim ama saka bir yana.kendisini gelistirmis okudugu bolume,meslegine kendisini adamis.hangi bolumde okursak okuyalim,yapacagimiz isi sevmemiz cok calismamiz gerekli.bir bayan icin bu konuda calisma yapmak bir erkekden daha cok mesai yapmak anlamina gelir.Erkekler daha pratik zekali ve analitik dusunce yapisi daha gelismistir.
gecen gun 8mm ile konusuyorduk,Turkiyede egitim almis cok iyi bayan yazilimcilar var bir arkadasim hatiri bayagi bir sayili :) yabanci bir uni. programlama uzerine ders veriyor, bir arkadasim her ne kadar hacker kelimesi cok sulandirilmis anlami cok garip yerlere cekilen bir kelimede olsa, ciddi anlamda hacker :) exploit vs yaziyor du...simdi nokia da yazilim gelistiriyor.bazi insanlar populer olmak ister bazilarida mutevazidir sadece isini yapar mutlu olur.( ornk. google da iskorpitx yazip aratinca 159.000 sonuc cikiyor :D ama bu amca cocugundan kucuk cocuklarin dalga gecme konusu olmus)