Çanakkale'nin Avrupa Sınırları Nereden Başlıyor?
-
merhaba arkadaşlar Çanakkalenin hangi ilçeleri hangi sınırları avrupada tam koordinat şeklinde bulmak mümkün müdür? internette baya aradım bulamadım. 2 ada da Avrupada mı filan? bilimsel bir araştırma için lazım.
şimdiden teşekkürler
-
-
-
Eceabat ve Gelibolu ilçeleri Avrupa yakasında kalıyor. Ama adalar hep Ege denizi diye geçiyor. Daha detaylı bilgi için ilçe belediyelerini arayıp sorabilirsin. Eğer gelip görmen de gerekiyorsa önceden hava durumuna bakmanı tavsiye ederim. Fırtına yüzünden yarın için ada gemi seferi iptal edildi mesela. Gelip adalara gidememe yada gitsen bile dönememe gibi bir sorun olabilir artık bu günlerden sonra.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
++++
-
Ulan bu kıçımızın dibindeki adayı ben bizim sanıyorum ya, kim verdi la bunu gavurlara, buraya haftasonu piknik için gidip geri dönmesek, sayımızı arttırıp sonra özerklik isteyip sonra da türkiyeye bağlasak, nası fikir?
Cidden bu nasıl oldu da verildi yunana ?
-
GodKlaus bunu yazdı
Ulan bu kıçımızın dibindeki adayı ben bizim sanıyorum ya, kim verdi la bunu gavurlara, buraya haftasonu piknik için gidip geri dönmesek, sayımızı arttırıp sonra özerklik isteyip sonra da türkiyeye bağlasak, nası fikir?
Verilmedi ki alınsın...
-
C-force bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
++++
+rep noktası falan filan yazmışsınız da bu siteden nasıl anladınız hangi toprağın hangi kıtada olduğunu biz bakmadık mı önceden sanki
-
GodKlaus bunu yazdı
daha bu ne ki şehitliğin dibinde eşek adası var
-
yustang bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
daha bu ne ki şehitliğin dibinde eşek adası var
Meis Adası var Kaş'a 2 km mesafede.
-
GodKlaus bunu yazdı
Bizim oldugunu nerden cikardinki, bi yerin senin olduguna kim karar veriyo mesela