folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Candy Crush Saga-Hamle Hilesi 2013

Candy Crush Saga-Hamle Hilesi 2013

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Android için olanda hangisini indircez

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    yanak bunu yazdı
    android olanı yokmu yav takıldım amk bi yerde.net kesik pcden oynayamıyorum..senkron hak getire..

http://iandrohacker.blogspot.com/2013/05/hack-candy-crush-saga-ios-android-no.html

al haci kendim kullaniyom

Büyüksün hacı ağşama indirekte kullanak..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Programı indirdim kurdum face çalışmıyor şimdi s4 de peh

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Renard bunu yazdı

Mozilla firefox eklentisi candır hocam;

http://leethax.net/extension/ 

çok iyi :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azalet
    azalet's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    Renard bunu yazdı

Mozilla firefox eklentisi candır hocam;

http://leethax.net/extension/ 

çok iyi :)

Evet güzel ancak düzgün bir antivirüs taramasından geçirdikten sonra sonuç iyi olmaz .. En garantisi ve en güvenlisi cheat engine hamle hilesi...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

criminal case için hileniz yok mu ?

Arkadaşlar biz burada Cheat Engine 6.3 programını tanıtıyoruz.Candy Crush'ı değil ...NOT:CHEAT ENGİNE TÜM FLASH OYUNLARINDA ÇALIŞIR...

başka oyunlarda olabiliyor madem ben dene bir kaç oyunda olmadı ? oluyosa başka bi oyna da ornek versene sn. mürid

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

oyun bitmiyo ki aga :/ eyw saol gene de

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azalet
    azalet's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

Arkadaşlar biz burada Cheat Engine 6.3 programını tanıtıyoruz.Candy Crush'ı değil ...NOT:CHEAT ENGİNE TÜM FLASH OYUNLARINDA ÇALIŞIR...

başka oyunlarda olabiliyor madem ben dene bir kaç oyunda olmadı ? oluyosa başka bi oyna da ornek versene sn. mürid

FLASH oyunlarının hepsinde geçerlidir.Oyunun Flash olup olmadığını nasıl anlarız sorusunun cevabı videomuzda mevcuttur teşekkürler...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

FLASH oyunlarının hepsinde geçerlidir.Oyunun Flash olup olmadığını nasıl anlarız sorusunun cevabı videomuzda mevcuttur teşekkürler...

101 plus ve pokerde denedim :D olmadı tabiki olmaması normal bunlar büyük firmların yaptıkları oyunlar bunun gibi hilelere açık kapı bırakmazlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azalet
    azalet's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı
    azalet bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

101 plus ve pokerde denedim :D olmadı tabiki olmaması normal bunlar büyük firmların yaptıkları oyunlar bunun gibi hilelere açık kapı bırakmazlar

Doğrudur Kardeşim ... :):)

Toplam Hit: 9362 Toplam Mesaj: 44