folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Canımm Nasılsın Ben Condoleezza ;)

Canımm Nasılsın Ben Condoleezza ;)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

C ― Alo, nbr canım?

T ― oo condom benim sen nasılsın?

C ― Nolsun odamı temizliyorum , şana şey dicektim cnım baksana az

T ― tabiki condocuğum buyur

C ― ya sana şe dicektim,yarın bikaç dergiye poz vericem sonraki gün bize gelsene laflayalım az :) tmm mı canım benim

T ― canımmmm seni kırabilirmiyim hiç ;) Gelirim gelmesinede malum tezkere ..

C ― Ya boşver sen tezkereyi barzani falan çok ii insanlar yanyana fotoğraflar fln çektirdim hem.Sen gel 2 gün sonra laflarız anlatırım sana (:

T ― Tamam iki gün sonra buluşuruz ordan Başkan Bushla konuşurum bowlinge falan gideriz

C ― Bende gelirim daral geldi zaten dergi kapaklarına poz vere vere

T ― Ya cnm seni Peresle öpüşürken yakalamışlar :( aldatmıyorsun dimi beni :s

C ― ya canım ex aşkım onlar aıp ediosun ama seni seviyorum... İki gün sonra görüşürüz cüüüz

T ― .........

---

Condo hanımın birkaç fotosu ;

Ex aşkıyla yanyana çekilmiş fotosu

(Under hojamıza teşekkürler montaj için:D)

Bush ; "Ohh"

Velhasıl Condo hanım az zamanda çok iş yapmış tam bir orta malı havası süslemiş ortadoğunun vazgeçilmez gülüdür.. Telefon açar , SMS yollar , Dergilere poz verir , Dudaktan öpüşür , Çıplak poz verir , verir vsvs.. Hala daha ABD ABD..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Tadına bakmak lazım :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Pushun a.q. ABD nin a.q. condonun da a.q. barzanininde hepsinin a.q.

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------

o kadar midesizsin yani  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yanlış anlamayın müridler ırkçı değilimde içimden bu yorumu yapmak geldi..

"kodğumn kara yamyamı seni..sieeee pis yaratık."

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

o kadar midesizsin yani  

Delik olsun tastan olsun :P   hem sırf insanlık olsun diye bakmak lazım

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Hani bir avatarımız varya Telekoma kafam girsin condoya ve onu dinleyip hareket edenlere komple kafam girsin

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    böüğğğğ :S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

o kadar midesizsin yani  

Delik olsun tastan olsun :P   hem sırf insanlık olsun diye bakmak lazım

sus midesiz abazan seni.  :P

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Decameron guzel derlemisin saol.ama ben icimizdeki ihaneti icime yediremiyorum.1950 de atlantik otesinden Sam amca bileklerinde amerika bayrak sembollu elleriyle turkiye yi gosteriyomus sanki .o zamandan beri bizdeki amerikan sevdasi amerika cuku yalama(blow job)sevdasi artmis dinmemis boyle duygular bitmedigi surece zaten amerikanin ortadogu yada turkiyedeki hasiralti isleri yuruyemez.ama her zaman birileri olur amerika cuku yalama gorevini yuruten.bu populizmin turkiye ye de bulastigi yillar olan 80 ler sonrasinda acikca gorulmustur.1.tayyip diyede benzetilebilir.ozal oda turkiye yi dunya ya acti vs fismekan ama isin sistemini kurmadan acti rusya gibi olduk o zamanlar.ve o populizm 90 larda parcalanmis koalisyonlar zamaninda da bizi iyice cuktu.amerika artik her acidan turkiye de istedigi gibi at oyatabilen bi youncuydu.cunku cukunu yalayan birileri surekli var di bu  cografya da.iste en ethlikelileride bu İlimli islam denilen amerikanin ortadogu ve onasya da uyguladigi model.bizim anliyacagimiz dilde fasist islam.cikarlarina gore islam da denilebilir.bu  su an toplum olarak yedigimiz babafingo nun adi yanii  ve bu  model rahat 10 yil bizi  cukucek.buyuk ekonomi kuruluslari turkiyede yada bolgede ekonomik bi  nagtif gorunmedigini  global risklerin bundan onemli oldugunu bu acidan turkiyenin 10 15 yilllik ekonomik citasini ozetleyip gidiyolar.toplum olarak bu modeli secen atkafali halkimizada tesekkur ederiz tabii.3 kisiye soruyosun oyunu  kime verdin;abi valla Akp ye vermedim,diyo bu  uc kisi TC vatandasi.o zaman moritanya liliar gelip %50 ile basimiza secti bunlari.simdi yargi da onlarin libos reisi cumhurlarida kamularida turbanlarida sansurlenmis medya da her yerde at kosturabiliyolar.simdi olaylara gelelim.malum askerlerimizin hali tam zafiiyet.ama memleketin liboslari  soroscocuklari once bush tan izin alacaklar sonra askere izin verecekler.bakti halk ses etti tamam bush olmasin Condaliza rice olur diyo.meclisin karar vermis condo nun bush un izni ne sen hic bi  derdini halka soruyomusun ki.oyle iste bizim saf halkimiz bunlari gecici degil ayak surumeyle bir muddet daha yasayacak.cunku bunlarin olmasina toplum olarak izin verdik.boyle bir yonetime layigiz.adalet soz halk ustunlugu bunlar onlarin demokrasilerinde yok.onlarin demokrasilerinde halk sadece sectirmek var referandum ornegindeki gibi.saf halkim hala gidip ne yaptigini bilmeden evet demis.allah sonumuzu  hayir etsin.decart mi ne onlardan bi felsefeci hareketi yok etmeden dusunceyi yok etmelisin demis.bu  operasyon da tam bi fiyasko olacak diye dusunenlerdenim.cunku o bolgedeki bi operasyon sadece o bolgeyi bi sureligine etkisiz birakacak.sonra yie eskisi gibi olacak.peki sadece oradami teror.Diyarbakir,Tunceli,Sirnak,Bingol,batman,vs.hayirlisi bakalim.benim aci l tezim bu ampulculere karsi bi blok hareket olusmali  acilen cunku memleket  somurgelesiyo  hizla mevzu teror le  ayni paralel de.bugun cebinizdeki para cogu  faiz ekonomisi ile dunyanin gelismis ulkelerine gidiyo yani direkt faiz ekonomisine yabanciya calsiyosun.elin oglu oturdugu yerden bilgisayarin basindan senin alinterini  sakir sakir yiyo.bunun isbirlikcisi bu lanet ampulculerin basimizda kamcili zebani halleriyle amerika nin cukune daha cok blow job cekecez.Butun sehitlerimizin ruhu  sad olsun.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    Decameron guzel derlemisin saol.ama ben icimizdeki ihaneti icime yediremiyorum.1950 de atlantik otesinden Sam amca bileklerinde amerika bayrak sembollu elleriyle turkiye yi gosteriyomus sanki .o zamandan beri bizdeki amerikan sevdasi amerika cuku yalama(blow job)sevdasi artmis dinmemis boyle duygular bitmedigi surece zaten amerikanin ortadogu yada turkiyedeki hasiralti isleri yuruyemez.ama her zaman birileri olur amerika cuku yalama gorevini yuruten.bu populizmin turkiye ye de bulastigi yillar olan 80 ler sonrasinda acikca gorulmustur.1.tayyip diyede benzetilebilir.ozal oda turkiye yi dunya ya acti vs fismekan ama isin sistemini kurmadan acti rusya gibi olduk o zamanlar.ve o populizm 90 larda parcalanmis koalisyonlar zamaninda da bizi iyice cuktu.amerika artik her acidan turkiye de istedigi gibi at oyatabilen bi youncuydu.cunku cukunu yalayan birileri surekli var di bu  cografya da.iste en ethlikelileride bu İlimli islam denilen amerikanin ortadogu ve onasya da uyguladigi model.bizim anliyacagimiz dilde fasist islam.cikarlarina gore islam da denilebilir.bu  su an toplum olarak yedigimiz babafingo nun adi yanii  ve bu  model rahat 10 yil bizi  cukucek.buyuk ekonomi kuruluslari turkiyede yada bolgede ekonomik bi  nagtif gorunmedigini  global risklerin bundan onemli oldugunu bu acidan turkiyenin 10 15 yilllik ekonomik citasini ozetleyip gidiyolar.toplum olarak bu modeli secen atkafali halkimizada tesekkur ederiz tabii.3 kisiye soruyosun oyunu  kime verdin;abi valla Akp ye vermedim,diyo bu  uc kisi TC vatandasi.o zaman moritanya liliar gelip %50 ile basimiza secti bunlari.simdi yargi da onlarin libos reisi cumhurlarida kamularida turbanlarida sansurlenmis medya da her yerde at kosturabiliyolar.simdi olaylara gelelim.malum askerlerimizin hali tam zafiiyet.ama memleketin liboslari  soroscocuklari once bush tan izin alacaklar sonra askere izin verecekler.bakti halk ses etti tamam bush olmasin Condaliza rice olur diyo.meclisin karar vermis condo nun bush un izni ne sen hic bi  derdini halka soruyomusun ki.oyle iste bizim saf halkimiz bunlari gecici degil ayak surumeyle bir muddet daha yasayacak.cunku bunlarin olmasina toplum olarak izin verdik.boyle bir yonetime layigiz.adalet soz halk ustunlugu bunlar onlarin demokrasilerinde yok.onlarin demokrasilerinde halk sadece sectirmek var referandum ornegindeki gibi.saf halkim hala gidip ne yaptigini bilmeden evet demis.allah sonumuzu  hayir etsin.decart mi ne onlardan bi felsefeci hareketi yok etmeden dusunceyi yok etmelisin demis.bu  operasyon da tam bi fiyasko olacak diye dusunenlerdenim.cunku o bolgedeki bi operasyon sadece o bolgeyi bi sureligine etkisiz birakacak.sonra yie eskisi gibi olacak.peki sadece oradami teror.Diyarbakir,Tunceli,Sirnak,Bingol,batman,vs.hayirlisi bakalim.benim aci l tezim bu ampulculere karsi bi blok hareket olusmali  acilen cunku memleket  somurgelesiyo  hizla mevzu teror le  ayni paralel de.bugun cebinizdeki para cogu  faiz ekonomisi ile dunyanin gelismis ulkelerine gidiyo yani direkt faiz ekonomisine yabanciya calsiyosun.elin oglu oturdugu yerden bilgisayarin basindan senin alinterini  sakir sakir yiyo.bunun isbirlikcisi bu lanet ampulculerin basimizda kamcili zebani halleriyle amerika nin cukune daha cok blow job cekecez.Butun sehitlerimizin ruhu  sad olsun.

bu hitler uşağını birisi banlarsa iyi olucak seni defalarca uyardık hala halka hakaret etmekten vazgeçmiyosun tayyip siksin seni hitler siksin seni avatara bak anla her boku a.k soykırımcı göt ülke birik beraberlik içinde olması gerekirken herşeyde halka hakaret etmekten vazgeç nazi kılıklı hitler uşağı adammısınki sen bu asil halka atkafalı gerizekalılar diyebiliyosun belli senin ataların zamanında o kadar insanı fırınlarda nasıl yaktı biraz kitap oku haber izle gazete oku S.S örgütü mensubu :; bu ülkeye yakışır hareketlerde bulun, nazi kılıklı herif senin hakkın yok bu halka hakaret etmeye kimsenin hakkı yok bu halka hakaret etmeye daha öncede demiştim senin gibi provakatörler heryerde var arkadaşın birisi espiri olsun diye bir şeyler hazırlamış adama bak yaw sen kim için çalışıyosun MAL HERİF

ZİNAR KERE ZİNAR
Toplam Hit: 3023 Toplam Mesaj: 17