Canınız Sıkıldıysa Mutlaka Bakın .. 20 Dk Kaldı ..
-
Screen Shoot lar yalan sölemez :D
valla yaptığımız lamerlik olarak değerlendirilebilir ama zevkimizden değil zorunlu olduğundan yaptık !
www.polarhome.com/~asergi/coldhackers.gif
www.polarhome.com/~asergi/pkk.gif
-
Hoca site canavar gibi çalışıyo..
-
hocam temproaty files i sildim gelmişi gecmişide sildim hatta yetmedi diskcleaner programıylada sildim ama bende hala acılıyo coldhackers ama eyvallah cogunlukta acılmıyosa sorun bendedir
-
site şimdi düzeldi .. saldiri bitti çünkü .. çok etkili olamadık ama saldirdiğimiz süre içerisinde 16 dk site kapalıydı ..
-
hoja saat 19:00 da bi daha dalalım.
-
ya beyler bi site daha war ben daha yeniyim msn adresim fucdeperita@hotmail.com iyi bilenlerden yardim isityorum lütfeeeeenn..... çok sevinirim kardşlrim
-
Ya beyler anlamadıysanız söyleyeyim
yaptiginiz sey ddos saldirisi. saldırıdan 6 saat sonra foruma girip site hala acik yazmayın lütfen cunku ddos saldirilari devam ettikce site kapanir. saldiri durunca yine calismaya devam edecektir.
-
Mal mal dos atmak yerine neden oturup onlar gibi akılcı yollarla saldırmıyorsunuz adam yazmış yakılan köyler ormanlar die yazın o köyler yakıldı törörist barındrıyordunuz o ormanlar yakıldı terörist barındırıyordu die hanginizde bu gün bir pkk lıya karşı kendisni vatanını dili ile koruyacak bilgi war lafım bi kac kişiye yani Tahribat.Com için konuşmuyorum genel milletci hacker dalgasına sözüm neden oturup 2 satır daha fazla öğrenip atıyorum anti-pkk.com u açmıyorsunuz neden ?zor geliyor değilmi denyo açıp saldırmak tezlerini çürütmekten daha kolay değilmi. yazık...
-
BENİM YAZDIKLARIM NEDEN SİLİNİYO BU ŞEREFSİZ HERİFLERİ NEDEN KORUYOSUNUZZZZZZZZZZ
ÖLÜM GETİRDİM BUNLARA ŞEREFSİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
http://www.turkiyegercegi.net/ ÖLÜM GETİRDİM ULAN SİZE ÖLÜMMMMMMMMMMMM
-
antiky e katiliyorum çok hakli böyle bir site açsakya
Toplam Hit: 14132 Toplam Mesaj: 54