Çankayadaki Rüşvet Çarkı
-
yobazlık bambaşka birşey...
bunlar sadece buz dağının görünen yüzü...
-
Abdüllatif Şener Ne Güzelde Dedi Düşün İçinizden Çıkan Adam a.k.q Bakan Olmuş Adam ''İktirdar Yalan Kavgalar Çıkarıyor Suçluları Kendi İçinde Himaye Ediyor''
Noldu a.k.q deniz feneri davasında yusuflamadımı yolsuzluklar ortaya çıktı g*t korkusundan istifalar olmadımı... Millet Oğluna Yatlar Katlar Alsın :) TÜRKİYE'M Soyulmuş a.k.q nin s*kindemi :) 1. Dönemde Haklı Yağlayıp Sıvadılar Gözlerini Boyadılar 2.Dönemde Artık Halkı s... Vakti Bizde Dediler HELAL OLSUN BU KADAR DİYORUM... Kimseyle Polemiğe Girmiyicem...Kim Kimin Hakkını Yiyorsa ALLAH Bin Belasını Versin ;)
-
ne kadar cahilsiniz yaw rüşvet değil o çorba parası :)
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Biz samanyoluhaberin ne halt oldugunu çok iyi biliyoruz.müslümanım diye geçinenlerin yaptıklarınıda biliyoruz.
-----------------------------haber kaynagını eleştirmen anlamsız usta çankaya belediye başkanının kendi seskaydı var zaten bu şekilde ajanslara dagıtıldı ama nedense dogan gurubu yayınlamıyor bunları :)
-----------------------------Haber kaynagını eleştirmiyorum.Konuyu açan arkadasın benim açtıgım bir konuya yaptıgı yorumun aynısını yaptım.Yaptıgı yorumun saçmalıgını anlatmak için.Mesaj gidecege yere gitti.
-
biraz daha bekleyelim bakalım daha neler çıkacak ortaya, gelen cebini dolduruyor. Tek başına yersen böyle çıkartırlar ortaya, çevrendekilere de yedirirsen sorunda çıkmaz.
-
maalesef sistem ,yapı, kanun nizam yolsuzluklara son derece izin veren yapıda. çindeki gibi rüşvete ölüm cezası getirin bakın ne oluyor. yolsuzlukların adli neticesine bakın :(
1-zaman aşımı
2-görev zararı
3-takipsizlik
4-soruşturmaya gerek olmadığı
dokunulmazlıklar bilmem ne !
vs. vs.. vs...
sistem kökten değişmeli kökten !