Canlı İzleme Özelliği Olmayan DVR Cihazı Arıyorum.
-
Güvenlik kamerası sistemi kurduracağım. Önceden birçok kez kurdurdum ve hep aynı sorun çıktı. Kurum idarecileri sistemi elektronik röntgen cihazı olarak görüyor ve sürekli önlerindeki ekrandan canlı izliyorlar. Tuvalette sigaramı içtiniz, neden bu kadar çok kaldınız diye soran patronlar var.
Ağ bağlantısı olan ama ağdan canlı izleme özelliği olmayan dvr cihazı arıyorum.
-
ağ bağlantısının amacı zaten uzaktan izlemeyi sağlamaktır e gene kur sitemi ama ağ kablosunu takma izleyemesinler yada belirlediğin kameraları ağdan izleyemesinler yada patronlara ağdan izlemsi yok de :)
-
kurarken ag ayarlarini yapmazsin
agdan izleyemezler.
ag ozelligi olsun ama agdan izleyemesin dersen sistemi sabote etmen gerek.
-
yada kayıt cıhazından ayar yap ağ boyutunu 56k düşür bazı kayıt cıhazlarında fps olarakde gecer en düşüğe al 13:40 görüntüyü 13:50 de görsünler sorarlarsa bu nie böle die şirketin ağ bağlantısı çok yoğun caresi yok de :)
-
Özellik varsa kapatmayla çözüm bulamam. Ben sistemi kurup gidiyorum, benden sonra şirketin teknisyeni vb. ilgileniyor. O gelip açar. Ayrıca telefon işi yapan neredeyse her yer artık kamera da yapıyor, biliyorlar ayarlamayı.
Hız düşürmede mantıklı değil zira ağdan geçmiş zaman kaydı almak istersede çok bekler ve tabi biri gelip ayarıda değiştirebilir.
Ağ bağlantısının varoluş nedenleri içinde canlı izleme %10 bile yer tutmaz. Paralellemeden uzak ftp yedeklemesine kadar envai şey yapılıyor ağdan.
-
ağ bağlantısının hızı kayıt cıhazına göre değişir düzgün bir kayıtcıhazından en basiti neutron kayıt izleme içina ayrı ağ hızı yedekleri izlemek içinde ayrı ağ hızı belirlene biliyor
ki yanıldıgın nokta şu eski cıhazlara bakarsan ağ bağlantısının ilk var oluş nedeni uzaktan izleme dir sonraki dvr yazılımlarında uzaktan yedek alma gibi özellikler eklendi
+ her dvr cıhazın ayarlamaları aynı değiltir her şirketin teknisyeni çözemez neyse yöntemler bukadar -
kardesm kac kanal dvr cıhazı lazım sana ona göre önerim
-
avermedıa var uzakdan erısımı zor ve kımse dee kolay kolay kuramıyorum cogu kezde baglanmıyor senın ıcın ıdeal
-
avermedia dvr kartımı? ben kayıt cihazı arıyorum. Dediğin kayıt cihazı ise model numarasını verirmisin? 6 kamera lı, 14 kameralı vb. birkaç yer var.
-
hacı ahanda şimdi dank etti balitech h264 adlı 4 kanal kayıt cıhazı 100 lerce davalık oldu çunki teknik servis onarımdayken cıhaz hiç aksatmazdı çok delikanlıdır her hafta muhakkak ziyaretime gelirdi hep aynı sıkıntıyı yaratırdı ağdan izleme sorunu 1 hafta sorunsuz çalışır 1 haftanın sonunda muhakkak ağ erişimini kendi kapardı :) o bi efsane olmustu hala piyasada var balitech h264 4kanal dvr :)
-
avermedıa eh5216