Canlı Renklerle Fotoğraf Çekmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

polarize kaç para..su sıra para harcayamam da aklımda bulunsun.yeni makine ve lens ladım..bişi harcayamam ama aklımda bulunsun.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

hocam alacaksan dandik polarize alma adam akıllı b&w al alabiliyorsan fiyatları yaklaşık 200tl civarında lensinin çapına göre artıp azalabiliyor tabi fiyatları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

polarize hdr hikaye doğru ışığı yakalayın yeter bu renkler kompakt makina ilede elde edilebilir...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

polarize hdr hikaye doğru ışığı yakalayın yeter bu renkler kompakt makina ilede elde edilebilir...

emin misin hacı ? bence hiçbir kompak böyle çekim yapamaz..renkler yaşıyor ya resmen..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    ikinci resim polarize filtre gibi duruyor. birinci hakkında bir yorum yapamıyorum. hdr'ye yakın olmuş ama.
    ama doğru ışığında etkisi büyük. yeri geldiğinde doğru ışıkla çok güzel fotoğraflar çekilebiliyor

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

polarize kaç para..su sıra para harcayamam da aklımda bulunsun.yeni makine ve lens ladım..bişi harcayamam ama aklımda bulunsun.

cokin circular polarize filtre 50 tl civarinda olması lazım ömerin dediği gibi (fastottman) direk olayi filtreye bağlamak yalnış her ne kadar filtrede kullansan doğru ışık önemli eğer bir dsl kullaniyorsan costum bir bir ayar yapabilirsin (adjust,sharpen,contrast,brightness,saturation,hue vb) fakat yine ve yinede polarize filtrenin yeri bambaşkadır

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 5177 Toplam Mesaj: 17