Canlı Yayında Törkiş Pavır Kavgası
-
http://www.youtube.com/v/jHGNtxfHtOE?fs=1&hl=en_US
Sesi inceydi konuşurken aniden kalınlaştı çamuşkanın, bi tanesi atıldı oradan hey dostum senin sorunun ne gibisinden (4.57 den sonra) dedi ya, bayan spikere acıdım ben yahu kadın şaşırdı korktu, neyseki yargıç oradaydı,
-
üffff orjinalininede uyuz olurdum bu iyice saçmalık
-
arkadaş şu memlekette bir tane de özgün program çıksın mk.
survivor'u, kim 500 milyar'ı, yeteneksizsiniz'i vs..şimdi de wwe. trilyonların döndüğü tv sektöründe ç'alıntı olmayan oğru düzgün program göremeyecek miyiz?
-
ilkokulda pamuk prenses oynamıştık kanımca daha inandırıcıydı
-
gelde sövme :D
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş şu memlekette bir tane de özgün program çıksın mk.
survivor'u, kim 500 milyar'ı, yeteneksizsiniz'i vs..şimdi de wwe. trilyonların döndüğü tv sektöründe ç'alıntı olmayan oğru düzgün program göremeyecek miyiz?
-----------------------------bunu bende çok merak ederdim acuna sordular bir seferinde neden yeni bir format yapılmıyor diye.
ben o riske giremem dedi.
bilmemne şirketi varmış böyle formatları yapan. o şirketten dünyada tutan formatların lisansını alığğ biraz türkiyeye uydurup yapıyormuş.
yani lisansa para vermeyi kabul ediyorsa bence kendimiz yaparsak tutmaz diyor adam.
-
bune amk ya. Böyle saçma bişi olamaz,
-
herkezi iyiliğe davet ediceksiniz sözmü. söz ahahuhuhua :D öldüm ya :D
-
her iddasına girerim show bu.bu aksam okan bayülgen çözümlemesini yapar alıntı yapmayın
-
Kısa bir araştırmadan sonra Törkiş pavır tim i amele pazarından toplayıp istihdam ettikleri gerçeğine ulaştım . Birkaçını da body salonu çıkışı yoldan çevirmişler :D.
-
ahahahhah allah belanızı vermesin ya.