Canon 50Mm F/1.8 II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

Lenslerde kullanıma bağlı yıpranma olnmadığı sürece body gibi fiyat düşmez... sahibinden.com baz alınarak ortalama fiyatı budur hocam...

Kullanıma bağlı yıpranma olmaz mı. Gel benim dükkana 6 senelik 24x85 ile birkaç aylık 24x70'i karşılaştır ne kadar aşındığını görürsün.

Yıpratmadan kullandım sıfır gibi anlamında demiş. Üstüne varmayın adamın.

Hayyam pasajında, f/2.8 50 mm Pentax lense bile 100 lira çekiyorlar. Canon için çok büyük bir meblağ değil. Model farketmeksizin, ikinci el veya sıfır lensleri her zaman pahalıdır. Her ne kadar bana göre Pentax daha iyi olsa da -fiyat ve performans açısından- bir Canon kullanıcısı her zaman fazla para ödemeyi göze almıştır.

Ayrıca; ben hayatımda lensim aşındı diye birşey duymadım. Bu tür sağlam lenslere ancak hor kullanarak zarar verebilirsiniz. Öyle tak çıkar ile aşınmaz. Alt üstü 2 cm döndürüyorsun veya 180 derece vidalıyorsun. Klavuz mu açıyorsun da aşınacak..

hocam direk pentaxcısın 

50mm nin verdiği keskinlik beni benden alır her zaman

imzama bak

Evet hocam, daha önce seninle konuşmuştuk. Pentax'ın ciddi anlamda cep dostu olduğunu bir tek Pentax kullanan bilir. Geçen gün 100 lira verip Japon malı, f/1.7 50mm bir lens aldım. Para değil yani. Bunun yanında Sigma'nın lensleri de uyumlu. Daha ne olsun.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

Lenslerde kullanıma bağlı yıpranma olnmadığı sürece body gibi fiyat düşmez... sahibinden.com baz alınarak ortalama fiyatı budur hocam...

Kullanıma bağlı yıpranma olmaz mı. Gel benim dükkana 6 senelik 24x85 ile birkaç aylık 24x70'i karşılaştır ne kadar aşındığını görürsün.

Yıpratmadan kullandım sıfır gibi anlamında demiş. Üstüne varmayın adamın.

Hayyam pasajında, f/2.8 50 mm Pentax lense bile 100 lira çekiyorlar. Canon için çok büyük bir meblağ değil. Model farketmeksizin, ikinci el veya sıfır lensleri her zaman pahalıdır. Her ne kadar bana göre Pentax daha iyi olsa da -fiyat ve performans açısından- bir Canon kullanıcısı her zaman fazla para ödemeyi göze almıştır.

Ayrıca; ben hayatımda lensim aşındı diye birşey duymadım. Bu tür sağlam lenslere ancak hor kullanarak zarar verebilirsiniz. Öyle tak çıkar ile aşınmaz. Alt üstü 2 cm döndürüyorsun veya 180 derece vidalıyorsun. Klavuz mu açıyorsun da aşınacak..

hocam direk pentaxcısın 

50mm nin verdiği keskinlik beni benden alır her zaman

imzama bak

Evet hocam, daha önce seninle konuşmuştuk. Pentax'ın ciddi anlamda cep dostu olduğunu bir tek Pentax kullanan bilir. Geçen gün 100 lira verip Japon malı, f/1.7 50mm bir lens aldım. Para değil yani. Bunun yanında Sigma'nın lensleri de uyumlu. Daha ne olsun.

Aynen hocam bende 4.lensimi aldim tam bir set yaaptim 350 lira filan harcadim. Bendede pentax f1.7 var 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

ilan güncel :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

Son uptur...

...