Canon 550 D Kısa Film Denemesi
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------hacı siktiret müzik klibini ya kısa film çek :D hatta tahribat müritleriyle çek :D
-----------------------------Aralıkta askerim kısmetse. 5 ay yaparsam dönüşümde hatta tahribat müritleriyle sağlam bi kısa film çekmek hayalim :)
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam topuklu giyen biri vardı o nereye kayboldu, kimdi neydi anlamadım :D
Bi de o otlara dokunma sahnesi gladiator'de vardı sankim :)
-----------------------------hahhahha toplu kadın türk diğeri rus bi arkadaş
otları gladiator'den esinlendim ama ben çektim:D
-
dehşet ül vahşet resmen benide profosyonel makinaya özendirdin zaten alamadım gitti :D
-
Ulan bilader millet pro makine şu bu diye bi tarafını yırtar alıncada saçma sapan şeyler çeker insanın foto / video zevkinin içine eder
ha şöyle ya adam gibi temiz bir götüntü sıkmayan bir çekim güzel güzel aynen devam!
-
Çok güzel olmuş tebrik ettim hocam.
Helalin var vesselam.
ama Baştaki şiirin ardından şarkı biraz dengesiz olmuş gibi ama gayet güzel.
Diğer denemelerinide bekliyoruz :) -
beyler yorumlarınız için çok saolun kendimi geliştirmem konusunda bana moral verdiniz var olun
-
görüntü yönetmenliğini ciddi manada düşün bence, gayet hoş :)
-
Tebrikler. Çok iyi çalışma. Yalnız en son ki konuşma hiç olmasaydıda başta hikayeyi anlatıp tam kopuş noktasında müziği girip görüntüyü patlatıp tekrar girseydin çok daha etkileyici ve çarpıcı olurdu kanısındayım. Devamını bekleriz. Eğer ekipmanla ilgili sıkıntın olurda gelişmek istersen bana ulaş bu performansa her türlü yardımda bulunurum :)
Ama yinede ayakta alkışlanacak bir performans gözlemledim hocam hatta kalktım ayağa alkışladım tekrardan tebrikler :) Fena etkilendim.
-
Etkileyici ve kaliteli bir yapım olmuş, şu sıkıntılı zamanları atlattıktan sonra beraber neden bir proje düşünmeyelimki ;)
iyi çalışmalar, devamını diliyorum.
-
Canon 550 D fotoğraf makinasiyle bunumu çektin sen :| vayy alet neymiş laa öle. gerçi kimin elinde olduğuda var.