Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Canon 550D Mi 600D ?
Canon 550D Mi 600D ?
-
bir aksilik çıkmassa kamera alacam ama ikisinin arasında kararsız kaldım :/ Hayyamdan alıcam birde yurt dışı ürünü ve türkiye şartlarına göre uygun fiyat :/ siz olsanız nedeniyle beraber hangisini seçerdiniz.
-
600d ekran nedeniyle. bazı açılarda lazım olabiliyor.
-
ekrandan başka 550D ile arasında ne farkı var hocam ?
-
-
nikon D90 :}
-
550 de ile arasında pek farkda yok paradda yok :| hangini alaydım karar veremedim :|
-
600D nin lcd ekranı çok hoşuma kaçıyor :F
-
Selam; bence Nikon D 5000 ide degerlendirmelisin. Ozellikle Lcd konusunda paZarda apayri bir yeri var vE eger kaliteli lensler ile kullanirsan nikonun kalitesini sana hissettiren profesyonellige giden en kisa yol diyebilirim sana. Eger D 5000 ile ilgilenirsen haberim olsun cok uygun fiyatta full set bulabilirim.
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------
Selam; bence Nikon D 5000 ide degerlendirmelisin. Ozellikle Lcd konusunda paZarda apayri bir yeri var vE eger kaliteli lensler ile kullanirsan nikonun kalitesini sana hissettiren profesyonellige giden en kisa yol diyebilirim sana. Eger D 5000 ile ilgilenirsen haberim olsun cok uygun fiyatta full set bulabilirim.
-----------------------------hocam nikon a baktım ama canon bana daha hoş geldi lcd yi göz önüne almıyorum çekim kalitesi açısından. Canon 600D yi Uygun Fiyata bulabilirsen senden alırım yardımım dokunursa ne mutlu bana.
-
600D ekranı yeter <3 =)
1720tl ye almıştım 550D ile arasında pek bir fiyat farkı yoktu. -
MaxDreameR bunu yazdı:
-----------------------------
600D ekranı yeter <3 =)
1720tl ye almıştım 550D ile arasında pek bir fiyat farkı yoktu.
-----------------------------nerden aldın hocam ? Cihazla beraber neler aldın ? Ve Memnunmusun ?