Canon 60D Tam Set
-
arkadaşlar makinemi acil olarak satıyorum detaylar ilandadır.
tbtye özel fiyatı 1550tldir. tabişki ölücüler dıfırı şu para diyen arkadaşlar olacaktır onlar sormadan ben yazıyım yanındaki extralarla bu paraya böyle bir set bulmanız imkansız. sahibindendeki fiyata dahi böyle bir set yok.
-
50bin shutter baya varmış ömrünü yarılamışsın neredeyse, ama genede güzel makine.
Hayırlı satışlar
-
torpedo_XL bunu yazdı
50bin shutter baya varmış ömrünü yarılamışsın neredeyse, ama genede güzel makine.
Hayırlı satışlar
60dlerde perde ömrü yaklaşık 200bin civarındadır. yani daha %25 ömürdedir cihaz fiyat olarakta bunu tölere edebilecek durumdadır :) yorum içinde teşekkürler.
-
2 hafta önce 600d almış olmasaydım alırdım ama şans işte aldık :D
-
Pawlow bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
Hayırlı satışlar
60dlerde perde ömrü yaklaşık 200bin civarındadır. yani daha %25 ömürdedir cihaz fiyat olarakta bunu tölere edebilecek durumdadır :) yorum içinde teşekkürler.
Doğrudur hocam, bendeki 650d nin shutter 100bin de gümlüyor çünkü. idareli kullanıyoz, zaten her yurtdışına gidişte 1000 resimden aşağı gelmiyorum bi 500 kadar da zaten çöp resim oluyor :D
-
Bnde yurtdışına çıkacağımdan para lazım bu sebeple satıyorum hocam.
-
D90 aldım hocam bende 4-5 ay önce. 60D çok aradım aslında fiyat o zamanlar uygun olsaydı alacaktım. Neyse hayırlı satışlar.
-
Ar0fer bunu yazdı
D90 aldım hocam bende 4-5 ay önce. 60D çok aradım aslında fiyat o zamanlar uygun olsaydı alacaktım. Neyse hayırlı satışlar.
Arkadaşlar bu kadar uygun fiyatlı bir ürün ihtiyacı olan bir müride gitsin istiyorum bende sonuçta satıldı satıldı satılmadı kullanmaya devam.
-
hocam cihazın herhangi bir kozmetik problemi var mı?
aynı adreste oturuyoruz elden inceleyebilirim aslında
-
Makina 1 ay lenssiz yatmış lens den sonra 2 ay da 50 bin.. saygıyla eğiliyorum arşivini merak ediyorum. hayırlı satışlar..
-
Fiyat güzel Tbt ye özel ibaresini kaldır hocam, %25 indirim yok diye kaldırılabilir konu, Tbt den almak isteyenlere yardımcı oluruz 1500 e birakırım filan gibi cümleler yaz yoksa baltalanır konu. Hayırlı satışlar