Canon D550 Vs Fujıfılm S2950 Karşılaştırma ?
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------tabiki 550D çünki o istediğin alan derinliğini düşük f değerleriyle sağlarsın öyle lensleride sadece 550d gibi dslr ve slr fotograf makinelerine takabilirsin.
-----------------------------Haklısın Abicim Peki Bişi Sorucam Canonu Sıfır Aldım Diyelim Merak Ettiğim Bişi Var. Şu Arkası Bulanık Yapıpta Öndekinı Odaklama Varya Sıfır Aldığım Canonun
Kendısınde Bunu Yapabiliyormuyum Yoksa Lens Almam Şartmı ?
-----------------------------o diyafram ayarını fujiyle de yaparsın..ama canondaki kadar verim alamazsın
-
Anladım Abicim. Peki Makınaya Extradan Lens Almam Şartmı Yanı 18-55 mm Canonun Sıfırken Yanında Verilen Lensiyle Oluyordur Dimi Kusura Bakma Pek Anlamıyorum Makınelerden Heves İşte Cahillimize Verin :)
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Anladım Abicim. Peki Makınaya Extradan Lens Almam Şartmı Yanı 18-55 mm Canonun Sıfırken Yanında Verilen Lensiyle Oluyordur Dimi Kusura Bakma Pek Anlamıyorum Makınelerden Heves İşte Cahillimize Verin :)
-----------------------------Bence baska seylere heveslen hacı.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Anladım Abicim. Peki Makınaya Extradan Lens Almam Şartmı Yanı 18-55 mm Canonun Sıfırken Yanında Verilen Lensiyle Oluyordur Dimi Kusura Bakma Pek Anlamıyorum Makınelerden Heves İşte Cahillimize Verin :)
-----------------------------Niye Hocam ?
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Bi anlık gelip geçici bir heves gibi duruyor hacı , önce bi araştırır insan ,
Fotoğrafçılığı , makinaları onu bnu şunu.
Sen canonla fujiyi kıyaslayıp ardından diyaframla alakalı soru sorunca absürt oluyor. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Bi anlık gelip geçici bir heves gibi duruyor hacı , önce bi araştırır insan ,
Fotoğrafçılığı , makinaları onu bnu şunu.
Sen canonla fujiyi kıyaslayıp ardından diyaframla alakalı soru sorunca absürt oluyor.
-----------------------------Ya Tabiki Orasıda Var Hocam Haklısın Ama İşte Alalım Bi Deniyelim Pişman Olursamda Zararı Bana :) Tavsiyen İçinde Saolasın Hocam
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=nMIPPSCXCYs&feature=fvwrel
al haci HD siz en düsük ayar cekimi :)
-
Şimdi bir dslr makine ile compact bir makineyi mi kıyasladın ?
Tartışılacak kadar yakın değiller birbirilerine :)
-
Hocam ablan ya bu işten anlamıyor yada şaka yapmış :)
canon 550d 1080p saniyede 30 kare 720p saniyede 60 kare video çekebiliyor ve full hd...
teknik özellikler bakımından zaten üstün... netlik açısından mükemmele yakın bir makine youtube da test videolarına bi bak...
ve şunu unutma biri Canon biri fujıfılm... isimden canon ağır basıyor zaten :D
unutmadan 400 liralık makine reflex makine değildir kanımca yani objektifi değiştiremezsin. Senin istediğin olayıda alan derinliği netlik bulanıklık vesaire çeşitli objektiflerle çok daha iyi ve rahat yapabilirsin.
sana tavsiyem eğer video çekimi için almıyorsan makineyi
canon 500d tavsiye ederim. kampanya ile yanında 75-300 lens alırsın yani zoom objektif ve arkası bulanık ön net ön bulanık arka net olayını çok iyi ve rahat yaparsın...
ki 500d dede full hd çekim var 1080p 20 fps 720p 30 fps...
bu fps olayı ne dersende videoda 1 saniyedeki kare sayısı..
20 fps olması kötümü, eğer slow motion olayına girmeyeceksen çokta farketmez...
yani senin için 1500 lira verip 550d almaktansa ona çok yakın ve 75-300 lenside veren 500d almayı tercih ederim... ki öyle yaptım zaten gayette memnunum...
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ablan ya bu işten anlamıyor yada şaka yapmış :)
canon 550d 1080p saniyede 30 kare 720p saniyede 60 kare video çekebiliyor ve full hd...
teknik özellikler bakımından zaten üstün... netlik açısından mükemmele yakın bir makine youtube da test videolarına bi bak...
ve şunu unutma biri Canon biri fujıfılm... isimden canon ağır basıyor zaten :D
unutmadan 400 liralık makine reflex makine değildir kanımca yani objektifi değiştiremezsin. Senin istediğin olayıda alan derinliği netlik bulanıklık vesaire çeşitli objektiflerle çok daha iyi ve rahat yapabilirsin.
sana tavsiyem eğer video çekimi için almıyorsan makineyi
canon 500d tavsiye ederim. kampanya ile yanında 75-300 lens alırsın yani zoom objektif ve arkası bulanık ön net ön bulanık arka net olayını çok iyi ve rahat yaparsın...
ki 500d dede full hd çekim var 1080p 20 fps 720p 30 fps...
bu fps olayı ne dersende videoda 1 saniyedeki kare sayısı..
20 fps olması kötümü, eğer slow motion olayına girmeyeceksen çokta farketmez...
yani senin için 1500 lira verip 550d almaktansa ona çok yakın ve 75-300 lenside veren 500d almayı tercih ederim... ki öyle yaptım zaten gayette memnunum...
-----------------------------hocam Allah Razı Olsun :) Pm 'ile Senınle İrtibata Geçiyorum Hemen