Canon DC 220 Dijital Kamera (Yardım)
-
Arkadaşlar gecenlerde aldım bu ürünü yeni elime ulaştı fakat üründe takıldığım bazı noktalar oluyo
sızden yardım almak istedim
Şimdi sormak istediklerım:
1.si Bu makıne DVD li dvd yi pcye taktıgımda boş olarak görüyor...
2.si Usb kablosundan bağladığımda görüyor fakat açamıyor windows desteklenmeyen biçim filan gibi bir hata veriyor.
3.si Bundakı verileri bilgisayara şimdi nasıl aktarabılırım ben mi yapamıyorum yoksa bunların zaten dvd lerini okuyamıyomu Pc deki DVD-Rw
Konunun uzmanlarından yardım beklıyorum :))
-
uzman değilim ama şunları dene
kayıt olan dvd ni tekrar tak makinaya yani canon cihaza
menuden dvd nin arkasını kapatı seç
sonra dvd yi pc ye
tekrar dene
-
Kamerayı Nie Aldını Tahmin Edebiliyorum Şahin K nın Sağ Kolu :D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Kamerayı Nie Aldını Tahmin Edebiliyorum Şahin K nın Sağ Kolu :D
Yarın Yola cıkıyorum Önce adanaya uğrarim işlerim bittimi oraya gelıyorum başrolde seni oynatacam söz :D -
ne oldu denedinmi?
-
Menüye girdim kariştiriyorum fakat bişiy bulamadım disk sifirlama filan var onuda denedım ama nafıle :S
-
İnterneten biraz araştirdim bu arkadaşın anlatiği gibi bir hatayla karşılaşıyorum :
arkadaşlar bende canon dc220 dvd kamera var.Yeniden yazılabilir dvd taktım videoları çektim ama sonlandırma aktif degil dolayısıyla kamerada sonlandırma yapamadım dvdyi bilgisayara taktığımda da disk biçimlendirilmemiş diyor napabilirim acaba?
bu arkadaşın dediği gibi işte menüyü karıştırıyorum ama bişiler bulamadım...
-
evet ben sony kamerada bu şekilde çözüme ulaştım.
kameranın menusunden dvd yi kapatman gerekiyor. şurdan yap diyemeyeceğim kitapçıktanda yardım al
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------evet ben sony kamerada bu şekilde çözüme ulaştım.
kameranın menusunden dvd yi kapatman gerekiyor. şurdan yap diyemeyeceğim kitapçıktanda yardım al
Kulanma klavuzu filan yok dvdyi sonlandır seçeneği var ama basılmıyor aktıf değil bir kaç videoda çektim ama helan tıklanılmıyoo...Yarın fotoğrafçiya gidip gösterecem ama burdakılerde birşey anlamazlar...
-
LNAU bunu yazdı:
Hocam aldığın dvd markasına dikkat et bu tür cihazlar marka ayırıyor öncelikle..Dvdyi taktığında biçimlendirmesi gerekiyor otomatikman zaten ekstra bişe yapmana gerek yok ki eğer biçimlendiriliyor yazısı çıkmıyorsa menüsünden mutlaka sen biçimlendir.
Çektiğin görüntüleri bilgisayara atınca açılmama sebebi;
Dvd veya çekicen video bitiminde menü/disk sonlandır/ seçimini yapman gerekiyor.
Bunu yapmazsan bilgisayar haricinde baska bir playerde dvdler çalışmaz ki bilgisayardada çalışmaz ama basıma gelen bir olay sony'le çekilmiş sonlandırılmamıs dvdyı combo dvd okuyor lg dvd okumuyordu buda enteresan bişe çözemedim onuda neyse=)
Dediğim gibi sonlandır sekmesini yapman ayrıca disk sonlandırırken cihazı sarsmaman gerekiyor hocam.
Hayırlısı olsun bu arada.
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
Hocam aldığın dvd markasına dikkat et bu tür cihazlar marka ayırıyor öncelikle..Dvdyi taktığında biçimlendirmesi gerekiyor otomatikman zaten ekstra bişe yapmana gerek yok ki eğer biçimlendiriliyor yazısı çıkmıyorsa menüsünden mutlaka sen biçimlendir.
Çektiğin görüntüleri bilgisayara atınca açılmama sebebi;
Dvd veya çekicen video bitiminde menü/disk sonlandır/ seçimini yapman gerekiyor.
Bunu yapmazsan bilgisayar haricinde baska bir playerde dvdler çalışmaz ki bilgisayardada çalışmaz ama basıma gelen bir olay sony'le çekilmiş sonlandırılmamıs dvdyı combo dvd okuyor lg dvd okumuyordu buda enteresan bişe çözemedim onuda neyse=)
Dediğim gibi sonlandır sekmesini yapman ayrıca disk sonlandırırken cihazı sarsmaman gerekiyor hocam.
Hayırlısı olsun bu arada.
-----------------------------Arkadaşım kulandıgım dvd-rw philips dısk bıcımlendırılıyor orda bır sorun yok fakat diski sonlandıramıyorum aktıf dııl tıklanılmıyoo boş yanı anlıyacagım vıdeo kaydı yapıyorum ama yınede dıskı sonlandır secenegı aktıf dııl