folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Canon DC 220 Dijital Kamera (Yardım)

Canon DC 220 Dijital Kamera (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gecenlerde aldım bu ürünü yeni elime ulaştı fakat üründe takıldığım bazı noktalar oluyo

sızden yardım almak istedim

Şimdi sormak istediklerım:

1.si  Bu makıne DVD li  dvd yi pcye taktıgımda boş olarak görüyor...

2.si  Usb kablosundan bağladığımda görüyor fakat açamıyor windows desteklenmeyen biçim filan gibi bir hata veriyor.

3.si  Bundakı verileri bilgisayara şimdi nasıl aktarabılırım ben mi yapamıyorum yoksa bunların zaten dvd lerini okuyamıyomu Pc deki DVD-Rw

Konunun uzmanlarından yardım beklıyorum :))

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

uzman değilim ama şunları dene

kayıt olan dvd ni tekrar tak makinaya yani canon cihaza

menuden dvd nin arkasını kapatı seç 

sonra dvd yi pc ye

tekrar dene

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kamerayı Nie Aldını Tahmin Edebiliyorum Şahin K nın Sağ Kolu :D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kamerayı Nie Aldını Tahmin Edebiliyorum Şahin K nın Sağ Kolu :D
    Yarın  Yola cıkıyorum  Önce adanaya uğrarim  işlerim  bittimi oraya gelıyorum başrolde seni oynatacam söz :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ne oldu  denedinmi?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Menüye girdim kariştiriyorum fakat bişiy bulamadım disk sifirlama filan var onuda denedım ama nafıle :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

İnterneten biraz araştirdim bu arkadaşın anlatiği gibi bir hatayla karşılaşıyorum :

arkadaşlar bende canon dc220 dvd kamera var.Yeniden yazılabilir dvd taktım videoları çektim ama sonlandırma aktif degil dolayısıyla kamerada sonlandırma yapamadım dvdyi bilgisayara taktığımda da disk biçimlendirilmemiş diyor napabilirim acaba?

bu arkadaşın dediği gibi işte menüyü karıştırıyorum ama bişiler bulamadım...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

evet ben sony kamerada bu şekilde çözüme ulaştım.

kameranın menusunden dvd yi kapatman gerekiyor. şurdan yap diyemeyeceğim kitapçıktanda yardım al

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

evet ben sony kamerada bu şekilde çözüme ulaştım.

kameranın menusunden dvd yi kapatman gerekiyor. şurdan yap diyemeyeceğim kitapçıktanda yardım al

Kulanma klavuzu filan yok dvdyi sonlandır seçeneği var ama basılmıyor aktıf değil  bir kaç videoda çektim ama helan tıklanılmıyoo...

Yarın fotoğrafçiya gidip gösterecem ama burdakılerde birşey anlamazlar...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:
    Hocam aldığın dvd markasına dikkat et bu tür cihazlar marka ayırıyor öncelikle..

Dvdyi taktığında biçimlendirmesi gerekiyor otomatikman zaten ekstra bişe yapmana gerek yok ki eğer biçimlendiriliyor yazısı çıkmıyorsa menüsünden mutlaka sen biçimlendir.

Çektiğin görüntüleri bilgisayara atınca açılmama sebebi;

Dvd veya çekicen video bitiminde menü/disk sonlandır/ seçimini yapman gerekiyor.

Bunu yapmazsan bilgisayar haricinde baska bir playerde dvdler çalışmaz ki bilgisayardada çalışmaz ama basıma gelen bir olay sony'le çekilmiş sonlandırılmamıs dvdyı combo dvd okuyor lg dvd okumuyordu buda enteresan bişe çözemedim onuda neyse=)

Dediğim gibi sonlandır sekmesini yapman ayrıca disk sonlandırırken cihazı sarsmaman gerekiyor hocam.

Hayırlısı olsun bu arada.

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    ßisses bunu yazdı:

LNAU bunu yazdı:
    Hocam aldığın dvd markasına dikkat et bu tür cihazlar marka ayırıyor öncelikle..

Dvdyi taktığında biçimlendirmesi gerekiyor otomatikman zaten ekstra bişe yapmana gerek yok ki eğer biçimlendiriliyor yazısı çıkmıyorsa menüsünden mutlaka sen biçimlendir.

Çektiğin görüntüleri bilgisayara atınca açılmama sebebi;

Dvd veya çekicen video bitiminde menü/disk sonlandır/ seçimini yapman gerekiyor.

Bunu yapmazsan bilgisayar haricinde baska bir playerde dvdler çalışmaz ki bilgisayardada çalışmaz ama basıma gelen bir olay sony'le çekilmiş sonlandırılmamıs dvdyı combo dvd okuyor lg dvd okumuyordu buda enteresan bişe çözemedim onuda neyse=)

Dediğim gibi sonlandır sekmesini yapman ayrıca disk sonlandırırken cihazı sarsmaman gerekiyor hocam.

Hayırlısı olsun bu arada.

Arkadaşım kulandıgım dvd-rw philips dısk bıcımlendırılıyor orda bır sorun yok fakat diski sonlandıramıyorum aktıf dııl tıklanılmıyoo  boş  yanı anlıyacagım  vıdeo kaydı yapıyorum ama yınede dıskı sonlandır secenegı aktıf dııl

Toplam Hit: 3762 Toplam Mesaj: 12