Canon Eos 350D Hakkında Yorumlarınız...
-
2.el bulmus onu almayı düşünüyor nikon d80 de düşündü ama pahalı demişti en son.çok teşekkürler fikirleriniz için.
-
Ben canon eos350d kullanıyorum.Memnunum şahsen..
Ayrıca nikonu şiddetle tavsiye ederim..iyi markadır..Ama amaör kullacaksa bu kadar üst modeller almasına gerek yok bence basit bişey alsın yeter ona.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Fotoğraf makinasından bahsediyom la ben :|
hakkındaki kullanıcı görüşlerine ve çektiği fotolara burdan ulaşabilirsin
http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/Canon/EOS_350D_Digital_Rebel_XT
-----------------------------Bu markanın her malı bu boktan
siz siz olun canon almayın derım
----------------------------------
canon dan şaşma sen bakma amelenin söylediklerine ben fotoğrafçılık yapıyorum elimizde 5 tane canon var XD.ama arkadaşların söylediği gibi kesenin ağzını biraz daha aç daha iyi bi modeli al 400 d alabilirsin mesela lcd büyük faydası olur bunun.lensi de değiştirirsen 10 numara makine olur.sen değerlendir işte.
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
2.el bulmus onu almayı düşünüyor nikon d80 de düşündü ama pahalı demişti en son.çok teşekkürler fikirleriniz için.
-----------------------------deja-vu Arkadaşına söyle bu tip makinaların (DSLR) ikinci eline kesinlikle yönelmesin. Çok çok iyi tanıdığı birisi değilse büyük ihtimal çekim ömrünü yemişlerdir o makinanınartık miadını doldurmak üzere Eos350D ler. Bi arkadaşında dediği gibiDSLSR alacaksa biraz daha paraya kıyacak ya Eos 450D alacak (şiddetle öneririm) yada d80 alacak. Ama tekrar söylüyorum bu makinaların ikinci eli çok sıkıntılı elinde patlayabilir.