Canon EOS 50E
-
buna en iyi lens ne olabilir en iyi dediğim iyi bişey yapmak için ?
-
iyi bişey ne olm?
böcek mi çekicen
uçak mı?
zilyon tane lens
zilyon tane "iyi" kavramı var
-
...
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
iyi bişey ne olm?
böcek mi çekicen
uçak mı?
zilyon tane lens
zilyon tane "iyi" kavramı var
-----------------------------ya herşey olabilir çekmek için ama iyi bi lens ve buna hangi lensler uyar ki tabi film çekmek içinde derinlik yakalamak için olucak bişey
-
yaw dostum standart 18-55 lensin yok mu başla onunla çekmeye
sora işi derinleştirmek istediğin tarafa geçmeye başladığın zaman lens terchine giriceksin
misal böcek çekiceksen macro lens alıcaksın
uçak çekiceksen zoom lens alıcaksın vs vs
o yüzden NE ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜN önce
-
facebook(mürid olan facebook) unda dediği gibi böcek çekiceksen ayrı manzara çekiceksen ayrı takılman lazım.. 18-55 in vardır illa ki onla gir sen olya herşeyi çekmeye başla onla, baktın bi süre sonra böcek çiçek gibi yakın çekimler yapmak snn hoşuna gidio, ona göre lens alırsın.. yok uzak uzak manzara çekicem dicek olursan ona göre lens alırsın.. ne çekeceğine karar vermeden daha şimdiden lens alman doğru olmaz zannmca.. macro alırsın şimdi, ama yarın lan ben bunu sevmedimki dersn yalan olur :)
18-55 iidir ii :) -
ayrıca iyi lensler ucuzda değildir, macro vardır macro vardır, zoom vardır zoom vardır,
macro diye alırsın 18-55 den iyi çekmez
zoom diye alırsın yine 18-55 den iyi çekmez öle elinde kalır
yani iyi sonuçlar için 2-3bin tl lik lensler lazım, o yüzden önce çekime başla sonra kaymak istediğin tarafın lensini git koy paranı al
-
Facebook bunu yazdı:
ayrıca iyi lensler ucuzda değildir, macro vardır macro vardır, zoom vardır zoom vardır,
macro diye alırsın 18-55 den iyi çekmez
zoom diye alırsın yine 18-55 den iyi çekmez öle elinde kalır
yani iyi sonuçlar için 2-3bin tl lik lensler lazım, o yüzden önce çekime başla sonra kaymak istediğin tarafın lensini git koy paranı al
-----------------------------ya tmm da ben hani lens bana herşeyi çekmeme yarıycak bi lens istiyom ortalama
-
Facebook bunu yazdı:
yaw dostum standart 18-55 lensin yok mu başla onunla çekmeye
sora işi derinleştirmek istediğin tarafa geçmeye başladığın zaman lens terchine giriceksin
misal böcek çekiceksen macro lens alıcaksın
uçak çekiceksen zoom lens alıcaksın vs vs
o yüzden NE ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜN önce
-----------------------------bende tamron 55-105 lens var
-
CANON 15001024 CANON UYUMLU EF 500mm f/4.0 LIS USM SLR Lensi
16,950 TL 'den veriyim + KDV Tabiki
Edit. İnsan Önce Ne İstedigini Bilece Maymun İşdahlı Olmayacak.(Sana Demiyorum Genel Olarak)
-
18-55 in yok mu arkadaşım? git yoksa al herşeyi çekersin yeter sana