folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Canon EOS 50E Body + Ultrasonic 28-80Mm Lens

Canon EOS 50E Body + Ultrasonic 28-80Mm Lens

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Param olsa alırdım hocam dijitalden ziyade filmli makinalar bana daha cazip geliyor.İnsan fotoğraf çektiğini anlıyor.Filmi tab ettirirken oluşan heyecan dijitallerde yok. Dijitallerde heyecan yok şip-şak bak ekrandan çekmişsin bile.neyse hocam hayırlı satışlar :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hacı film doldurma maliyeti nedir bu konularda bilgim '' 0 ''

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

sırf lensi satmayı düşünürsen aklındaki fiyat ile bana ulaşırsan sevinirim.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaandurgut
    kaandurgut's avatar
    Erkek
    Yorum yapan herkese teşekkürler. Gerekli cevapalar pm ile verilmiştir. Satışa devam , güncel :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaandurgut
    kaandurgut's avatar
    Erkek
    Güncel ...
Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 16