Canon EOS 60D İçin Lens Önerisi?
-
L serisi lens al hocam :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı
hocam sen kaar evrmişsin de ne çekecegine karar verdinmi de objektif arıyosun? ne çekcen sen? manzara profil doğa ne yani akşam mı çekcen gündüzmü?
ilk mesajda her lensi neden alacağımı parantez içinde belirttim hocam. gece gündüz farketmez, ne zaman vakit bulursam o zaman çekime çıkıcam.
-
PsychoDawn bunu yazdı
alalım da neye göre alalım hocam. Sadece şunu al bunu al değil de, şunu alırsan şöle işine yarar, bunu alırsan böle işini görür tarzında yorumlar istiyorum sizden.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdı
alalım da neye göre alalım hocam. Sadece şunu al bunu al değil de, şunu alırsan şöle işine yarar, bunu alırsan böle işini görür tarzında yorumlar istiyorum sizden.
İlk mesajlarda da belirttiğim için demiştim,
Hocam 17-40 ı halen öneririm aralık farketmez verdiği keskinliği ve renkleri görünce zaten şaşırıp sevinceksin,eğer olurda ileride FF ye de geçersen
17-40 Sana çok daha iyi sonuçlar verecektir. Yani 17-40 F4 lensin senin bir anlamda da ileriye dönük yatırımın olucak.
-
17-40 ile 17-50 nin karşılaştırmalarına bakabileceğim bir adres mevcut mu hocam, çekilen fotoğraflar, teknik olarak özellikleri felan?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
17-40 ile 17-50 nin karşılaştırmalarına bakabileceğim bir adres mevcut mu hocam, çekilen fotoğraflar, teknik olarak özellikleri felan?
google den ararsan mutlaka bulursun ben ikisi arasında çekilmiş fotoğraflara bakmıştım hocam.
-
enes bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
google den ararsan mutlaka bulursun ben ikisi arasında çekilmiş fotoğraflara bakmıştım hocam.
hocam genelde 2,8 diyaframdan dolayı tamron u öneriyorlar. ancak canon 4 ve üzeri diyaframlarda iyi diyorlar. genel itibariyle tamron ön planda gibi, hem fiyat açısından hem de düşük diyafram ve keskinlik açısından.
aşağıdaki adresten de bakınca tamron daha iyi gibi..
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=100&Camera=474&FLI=0&API=0&LensComp=400&CameraComp=474&SampleComp=0&FLIComp=0&APIComp=2
LynXMaSTeR tarafından 23/Oca/13 00:52 tarihinde düzenlenmiştir