Canon EOS 60D Sıfır Ürün
-
Yaz sonuna kadar düşünüyordumaslında hocam ne kadar mal oluyor yazarmısın. Tabiki buradan çok daha ucuz olacak ama fiyatıda bilmeliyim ve hangi lens ile geliyor.
-
hocam pm attım fiyatı .
-
Fiyat alabilir miyim?
-
Arkadaşlar fiyatı açıklayayım, şu an bi arkadaşla görüştük muhtemelen ona bi tane getirecegim, fiyat olarak daha düşük planlıyordum ama dolardaki yükseliş fiyatı çok etkiledi, tahribat dışına 2100 TL, tahribat müridlerine 2000 TL söylüyorum, Canon international 3 yıl garantisi var bunun 2 si türkiye de geçerli, kalan 1 yıl için biraz rica edildiginde bir şekilde kabul ediyorlar. Sadece gövde olarak gelecek, ufak bir lens ayarlamaya çalıştım fakat 400$ civarında bi artış oluyor fiyatta..
-
Fiyat çok çok iyi, nereden geliyor, ne zaman geliyor.Ne zaman alabiliriz?
-
amerikadan PMIdigital diye bir magazadan, Canon yetkili servisi ve faturalı olarak gelecek. 1.5-2 ay içinde gelecek olan arkadaşla getircez ama kargoyu öderim dersen olabildigince uygun bi kargo ücretiyle gönderilmesini sağlarım hocam.
-
Acelem yok, makinem var yükseltmek istiyordum. KDV + ÖTV ödemeden sahip olabilmek iyi olacak. Beni kesinlikle haberdar eder misin arkadaşının gelme tarihine yakın? Ona göre makinemi satıcam,para tedarik edicem.Parayı elden verir, makineyi elden alırım.
-
Tamam bana telefon numaranı pm at makine gelmeden 1-2 hafta önce haber verrim gelince de elden teslim yaparız, istanbul izmir kastamonu kırıkkale içi elden teslim yapabilirim
-
baltacılar gelmemiş daha enteresan :)
hayırlı satışlar hocam -
hocam pm istemiştim ama gelmedi, fiaytı öğrenebilir miyim?