Canon EOS 60D Sıfır Ürün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Yaz sonuna kadar düşünüyordumaslında hocam ne kadar mal oluyor yazarmısın. Tabiki buradan çok daha ucuz olacak ama fiyatıda bilmeliyim ve hangi lens ile geliyor.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hocam pm  attım fiyatı .

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Fiyat alabilir miyim?

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Arkadaşlar fiyatı açıklayayım, şu an bi arkadaşla görüştük muhtemelen ona bi tane getirecegim, fiyat olarak daha düşük planlıyordum ama dolardaki yükseliş fiyatı çok etkiledi, tahribat dışına 2100 TL, tahribat müridlerine 2000 TL söylüyorum, Canon international 3 yıl garantisi var bunun 2 si türkiye de geçerli, kalan 1 yıl için biraz rica edildiginde bir şekilde kabul ediyorlar. Sadece gövde olarak gelecek, ufak bir lens ayarlamaya çalıştım fakat 400$ civarında bi artış oluyor fiyatta..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Fiyat çok çok iyi, nereden geliyor, ne zaman geliyor.Ne zaman alabiliriz?

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

amerikadan PMIdigital diye bir magazadan, Canon yetkili servisi ve faturalı olarak gelecek. 1.5-2 ay içinde gelecek olan arkadaşla getircez ama kargoyu öderim dersen olabildigince uygun bi kargo ücretiyle gönderilmesini sağlarım hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Acelem yok, makinem var yükseltmek istiyordum. KDV + ÖTV ödemeden sahip olabilmek iyi olacak. Beni kesinlikle haberdar eder misin arkadaşının gelme tarihine yakın? Ona göre makinemi satıcam,para tedarik edicem.Parayı elden verir, makineyi elden alırım.

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Tamam bana telefon numaranı pm at makine gelmeden 1-2 hafta önce haber verrim gelince de elden teslim yaparız, istanbul izmir kastamonu kırıkkale içi elden teslim yapabilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

baltacılar gelmemiş daha enteresan :) 

hayırlı satışlar hocam 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hocam pm istemiştim ama gelmedi, fiaytı öğrenebilir miyim?

. . .. . ... .
Toplam Hit: 3662 Toplam Mesaj: 22