Canon Mu Samsung Mu?
-
Canon. Sakın sasirayimda samsung alayim demeyesin
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Beyler hazır konu açılmışken ben de sorayım. Bana da aşağı yukar böyle makina lazım.
Tek önemsediğim özellik "beklemeden art arta çekim yapabilsin".
Fotoğraftan ve fotoğrafçılıktan pek anlamam, alacağım makinanın böyle bir özelliği olup olmadığını nasıl anlarım.
Bir de bu kullanılan hafıza kartlarının yüksek hızlı olanları falan var, doğrudan bu da etkiler mi beklemeden çekim yapma süresini???
+ Genel bilgi olarak alırken bir fotoğraf makinasında hangi özelliklerinin olması faydalı olur kısaca bilgi verecek bir arkadaş varsa faydalanırız.
Hocam makinada burst shot özelliği varsa denklanşör e basılı tuttuğun sürece sürekli çekim yapar.
-
telefonda samsung, yazıcıda hp, fotoğraf makinasında canon.
-
hocam sayfaları incelesen yeter zaten canon tanıtım direk: canon kalitesi diye başlıyor...
-
bugrahan45 bunu yazdı
telefonda samsung, yazıcıda hp, fotoğraf makinasında canon.
Hocam uzun yıllar HP yazıcı kullandım, ben HP yazıcılar kadar kartuş içen yazıcı görmedim. Kusura bakma da daha HP yazıcı sokmam evime :)
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam sayfaları incelesen yeter zaten canon tanıtım direk: canon kalitesi diye başlıyor...
Canon'u cümle alem anladı da şu alırken nelerine bakacaz bir de onu deyiverseniz?
300-500-1000 liralık fiyat aralığında bir ton marka bir ton makina var.
Neye göre bu fiyatlar değişiyor çözemedim megapikseli de çoğu özelliği de aynı :S
AnaMuhalefet tarafından 29/May/13 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
herkes canon demis evet canon ust segment cihazlarda gercekten mukemmel d60 var nikon cihazla (model hatirlamiyorum) kiyaslama yaparak aldik mukemmel bi alet yari profda canon kesinlikle alt segmentte durumu nedir bilemiyorum.
samsung konusu samsungun fotomakinalari 2 sene dayanabiliyor 2 tane fotomakinasi aldik 2 side ekrandan gitti 1inde ekran temelli siyah digerinde ise ekranin ortasinda bi beyaz cizgi cikti suanda durumu ne bilemiyorum ama ekranin yarisi yok foto cekimi mukemmel derecedeydi gercekten objektif yapilari super hatta fotoyu cekin gercek canli renkleri verebiliyor flashida yeterli derecede. ama dedigim gibi ekran 2 sinde de gitti.