Cansever - Hey Denysha
-
casey bunu yazdı
bunun üstüne tanımıyorum.
kulak tırmalıyo olmamış
-
-
gayet başarılı bence
-
Neden ve nasıl olmuş bilmiyorum ama birileri Cansever'e çok güvenmiş, sen birşeyler söyle klibi bize bırak demişler .. eminim bu şarkı balkanlarda tutarda : ) sebebide klip kalitesinin şarkının önüne geçerek algıda karışıklık yaratacak olmasıdır ki aklıma gelen en harika örneği gangnam style'dır, şarkı alışılageldik olmasına rağmen harika bir sanat yönetmeni ve kurgu tekniği ile milyarlarca kişinin ilgisini çektiler şimdi aynı şey bu kliptede denenmiş,bilen arkadaşlar hak verecektir ki kurgu tekniği birebir aynı ve sanat yönetmenide harikalar yaratmış,mesela almanyadaki bir çocuğun telefondan müzik dinlerken makedonyadaki bir çocuğun elinde walkman olması harika bir detay ve sanat yönetmeninin farkı,ortalama bütçe ile güzel bir klip hazırlamışlar,ben çok başarılı buldum.
-
kulaklarimdan kan akti amk
-
Flagellumdei bunu yazdı
kulaklarimdan kan akti amk
la şu yoruma kadar kadıncağız ekmek parası için ne hallere düşmüş biz neyin kafasındayız diyordum üzülerek bunu gördüm koptum amk :D
ilginç bir durum abi gerçekten. Arabesk fantazinin önde giden isimlerindendi şimdi şaklaban olmuş. Umarım emeği uğraşı boşa gitmezde bir faydasını görür
Birde inş yıldız tilbe misilleme yapmaz :|

-
cansever görünce kesin isim benzerliğiydir dedim çok şaşırdım :)
güzel olmuş
-

:)))