Cape Town
-
müridler 4 gün sonra cape town'a gideceğim aramizda gidenler varsa tavsiye verebilir mi?
-
iş içinmi yoksa gezmek amaçlımı gidiyorsun ?
kaç gün kalacaksın ?
vize v.s işlemleri zormu ?
uçak otel v.s masraflar ? -
güney afrika cumhuriyeti vize istemiyor diye biliyorum.
-
konserve al bilader konserve iyidir:)
-
Değişik bir memleket bence iyidir. Sadece şu uçak bileti fiyatları sıkıntı işte.
-
Suç oranı çok yüksek diye biliyorum sakın taksi diye her duran arabaya binmeye kalkma :D
-
kuzenim 2 sene yaşadı geri gelmek istemedi.iş yüzünden geri geldi hocam.çok güzelmiş.istanbuldan daha yaşanılası biryermiş.bide çok güzel melez kızları varmış :)
-
LhaNeT bunu yazdı
iş içinmi yoksa gezmek amaçlımı gidiyorsun ?
kaç gün kalacaksın ?
vize v.s işlemleri zormu ?
uçak otel v.s masraflar ?dil eğitimi için gidiyorum 6 aylık.
vize kolay veriyorlar mulakat felan yapmadan evrakları aldılar ama evrakları toplaması sıkıntı biraz belki kurs için gideceğim için öyledir başka bir amaçla evrak işleri kolay olabılır .
uçak biletini 2 ay önceden almiştim gidiş dönüş (aktarmalı ) 1800 TL tutmuştu. -
c0nverse bunu yazdı
güney afrika cumhuriyeti vize istemiyor diye biliyorum.
bir ay vizesiz gidebiliyorsun hocam
-
sandman bunu yazdı
Suç oranı çok yüksek diye biliyorum sakın taksi diye her duran arabaya binmeye kalkma :D
iki arkadas gidiyoz zaten hocam artık kollayacaz birbirimizi ,toplu taşima bile kullanmamayı düşünüyoruz :)
-
arcsinx bunu yazdı
kuzenim 2 sene yaşadı geri gelmek istemedi.iş yüzünden geri geldi hocam.çok güzelmiş.istanbuldan daha yaşanılası biryermiş.bide çok güzel melez kızları varmış :)
benim de yakın çevremde gidip dönen arkadaslar var memnunlar baya :)