Captain Black Türkiyede Neden Yasak?
-
o sigarayı içeceğime direk damarlarımı keser atarım daha iyi :) acayip ağır oluyo ve belli bişe normala göre bi kaç kat daha zehirli gibi :|
-
yanlışın olmasın hocam yasak değil diye biliyorum,ah bi backwoods yasal olsa veya kaçak bulsam :D
-
Fatih bunu yazdı
captain black'ın banrollüsünü görmüştüm sanki.
hocam o gördüğün black galleon olmasın çünkü nerdeyse birebir benziyolar
-

Hocam captain black falan hikaye meharis için bir dönem kullandım brazil ve orient çok güzel tavsiye ederim
-
Headhunterz bunu yazdı

Hocam captain black falan hikaye meharis için bir dönem kullandım brazil ve orient çok güzel tavsiye ederim
fiyatı ne hocam bunun captan blacki 6 liraya alıyoruz :D
-
Talep ve arz,sebep bu.
-
PlayForFree bunu yazdı
yanlışın olmasın hocam yasak değil diye biliyorum,ah bi backwoods yasal olsa veya kaçak bulsam :D
kadıkoyde 15 liraya alıyodum paketini son zamanlarda satılmaz oldu denetimler sıklaşmıi hafta sonu vatan tarafına tamamen alaksaız birşey için büfeye girdim birde ne göriyim mor sarı kahve paketlerde backwoodlslar duruyo hemde 9 lira hemen 2 paket aldım keske yanımda daha fazla para oslaydıda 4-5 paket alsaydım
-
NaZi_ bunu yazdı
Cüba purosu iç.
:D aga bulsam içecem sakaryada varmı acaba
-
bende bundan arıyorum ama 2005' te fabrikası kapandı gitanes tiryakisiydim ama hayatımı kararttılar fabrikayı kapatarak :}
-
sRcN bunu yazdı
bende bundan arıyorum ama 2005' te fabrikası kapandı gitanes tiryakisiydim ama hayatımı kararttılar fabrikayı kapatarak :}
kafa yapiyor bu sigara.. Tabi orjinali :)