Casio G-SHOCK 110CM-3A Saat Satıyorum
-
Herkese merhaba. Sıkışık olduğumdan dolayi Casio saatimi satıyorum. Kutusu garanti belgesi kullanım kılavuzu hepsi mevcut mayis ayının ilk haftası almıştım bir hevesle fakat ekonomik durumumdan dolayı ne kadar istemesemde satmak zorundayım. Saatte bir çizik veya sorun yok gayet memnunum. Piyasa fiyati 463 tl benim satış fiyatım 430 tl çok düşemedim fiyatı altını çizeyim..
Dipnot: izmit içi alıcı olursa güzel olur hem saati inceleyebilir almak istemez vazgeçer gibi..
Fiyat 400 TL olarak değiştirildi.
HeLLB0y tarafından 22/Tem/16 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Baltacı geldi hanıııım...
http://www.elifsaat.com/Casio-GA-110CM-3ADR,PR-1029852.html
-
NmC bunu yazdı
Baltacı geldi hanıııım...
http://www.elifsaat.com/Casio-GA-110CM-3ADR,PR-1029852.html
650 tl den 414 e düşmüş öyle mi :)) hahaha casiosaat te 463 tl iyi yemiş milleti ama 414 tl güzel fiyat hayırlı satışlar :)
-
Güzel saatmiş hocam versene 1-2 gün takılayım :DDD
-
saat min. 1 haftada satılır bence.
yerinde olsam günlük işlere bakardım. günde 70/100tl veren bi iş bulsan garsonluk falan o sürede parayı çıkarırsın hem saatte kolunda kalır.
-
Hocam hayırlı satışlar.
Satış işlerinden öyle çok anlamam ama senin saat ikinci el değil mi? İster 1 gün kullan ister 100.
İkinci elde 30TL düşmek ??
-
bilek ince olmasaa şık durur :D
-
nurulmac11 bunu yazdı
saat min. 1 haftada satılır bence.
yerinde olsam günlük işlere bakardım. günde 70/100tl veren bi iş bulsan garsonluk falan o sürede parayı çıkarırsın hem saatte kolunda kalır.
Çalışıyorum zaten :)) üstüme bastın garsonluk yapıyorum :)
-
x-t0xid bunu yazdı
Güzel saatmiş hocam versene 1-2 gün takılayım :DDD
satayım sana anlasiriz :))
-
SkynetX bunu yazdı
Hocam hayırlı satışlar.
Satış işlerinden öyle çok anlamam ama senin saat ikinci el değil mi? İster 1 gün kullan ister 100.
İkinci elde 30TL düşmek ??
duruma göre düşülür alcak çıkarsa biraz zor durumdayım bu sebeple para konusunda ihtiyaç olduğu için yazdığım fiyat iyi l bi fiyat değil biliyorum
-
koray bunu yazdı
bilek ince olmasaa şık durur :D
yine şık duruyor bi kere :)))