Casio Prt-40 Satılık Saat - Çok Özelliği Var :)
-
100 METRE SU GEÇİRMEZLİK ÖZELLİĞİOTOMATİK ZEMİN AYDINLATMALIALTIMETRE ( YÜKSEKLİK ÖLÇÜMÜ )DİGİTAL PUSULAPUSULAYA GÖRE AYARLANABİLİR DIŞ PUSULA ÇERÇEVESİ- 10 DERECE SOĞUĞA KADAR DÜZENLİ ÇALIŞABİLMEFAHRENAYT VE DERECE CİNSİNDEN ISI ÖLÇÜMÜBAROMETRE ( HAVA BASINCI ) GÖSTERGESİ1/100 KRONOMETRE24 SAAT İÇİNDE 5 BAĞIMSIZ ALARM ZAMANI AYARLANABİLİRTAM OTOMATİK TAKVİMGECE VE GÜNDÜZ MODUSÝLÝKON KAYIŞLIBATARYA BİTİŞ UYARISIvs vs vsİkinci el 150 tl düşünüyorum dam bir dağcılık saatidir:WÖdemeyi konuşuruz bende karar vermedim henüz :W1998 da alınmıştı heralde hele daha sapasağlam yani siz düşünün :Wiki kere kayış koptu onuda yaptırdım artık öyle bir sorunda yok :WPilleride yeni tazeledim daha bugün :) saatinide ayarladım :)bunun yanında :bu adresde sıfırı 392 lira :W -
ağa resim yoq vala
-
pilleri kim değiştirdi ? sen yada basit saatten anlamayan biri veya dandik bi saatçiyse 100 metre değil 1 mt dayanmaz suda :D
yalıtımı illa ki bozulmuştur...foto varmı?
-
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------pilleri kim değiştirdi ? sen yada basit saatten anlamayan biri veya dandik bi saatçiyse 100 metre değil 1 mt dayanmaz suda :D
yalıtımı illa ki bozulmuştur...foto varmı?
-----------------------------valla ardahanın en iyi saatçisi :)
bi ara deniyim kaç metre dayancak diye :W
çift pil tek pili 5 lira :)
ama nerden baksan 3 yılda bir değiştiriyon pilini :W
-
saatin kendi resimlerini de koyarmısın? güzel bişiye benziyor, pert olmamışsa alabilirim belki, ümit vermek gibi olmasın ama ;)
-
Ne kadar istiyon :D
-
@hotboy: resimleri çekeyim atarım ilk fırsatta
@4eye: hocam 150 düşünüyorum pazarlık payı var :)
-
takas uyarmı yoksa illa nakit mi istiyorsun?
misal 10 aylık rapid premium ;)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------takas uyarmı yoksa illa nakit mi istiyorsun?
misal 10 aylık rapid premium ;)
-----------------------------:)
valla rapid premium a ihtiyacım yok şu an :)
nakit düşünüyorum :W
-

el kol falan bizzat benimdir :W kamera dandikdi pek anlaşılmıyor ama dediğim gibi hasarları:
ekrandaki çizikler(saate bakmada rahatsız etmiyor dikkatli bakmak gerek görmek için)
Kayış koptu yapıldı orda biraz uhu gibi iz var nedir bende anlamadım da saatin altına kalıyor ve kayış sapasağlam:W