Casio Saat Alınacaktır DBM 150 Modeli
-
Benim favorim, gözdem, F91W'dur.
-
Az önce geldi saat, ayrıca çok temiz kullanılmış neredeyse sıfır gibi,

-
Hocam bu saatin senin için ne özelliği var?
Güle güle kullan
-
DeTr bunu yazdı
Güle güle kullan
Teşekkürler,
Çocukluğumun saati, ilk okul yıllarında bi arkadaşımdan satın almıştım. O zamanlar da piçin kafasına başka bi piç arkadaş girmişti çocuğun babası geldi bu saati amcası hediye etti geri ver filan demişti, bende geri vermiştim o zamandan sonra epey aradım ama bu modeli buladım ara model özel üretim gibi bir şeydi sanırım, onlarca yıl geçtikten sonra tesadüfen modelini gördüm o günden beri bu modeli arıyordum aşağı yukarı bir sene de buldum,
-
Anladım hocam teşekkür ederim tekrar güle güle kullan geçmiş yılların acısınıda çıkart ;)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDeTr bunu yazdı
Güle güle kullan
Teşekkürler,
Çocukluğumun saati, ilk okul yıllarında bi arkadaşımdan satın almıştım. O zamanlar da piçin kafasına başka bi piç arkadaş girmişti çocuğun babası geldi bu saati amcası hediye etti geri ver filan demişti, bende geri vermiştim o zamandan sonra epey aradım ama bu modeli buladım ara model özel üretim gibi bir şeydi sanırım, onlarca yıl geçtikten sonra tesadüfen modelini gördüm o günden beri bu modeli arıyordum aşağı yukarı bir sene de buldum,
adam bildiğin geçmişin intikamını almış la
-
piradomim bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
piradomim müride mesaj hocam. Saatçi kendisi
aslen prof. öğrenciyiz hocam :D @heza ile fantazisine satıyok , he bide zippoya döncez nasipse :))
Şöyle bi zippo varsa ben alıyım hocam .)