folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Casper Bilgisayar Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Casper Bilgisayar Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Dizüstü pc sini kullanıyorum. 5 para etmez. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Daha geldiği ilk gün power kartı yandı. Bu arızadan dolayı en az 5 defa servise gitti. Daha sonra ram lerden 1 i yandı. Serviste yollamak için kara kara düşünüyordum. Çünkü çok kötü bir servis ağları var. Makine gitti mi en az 1 ay gelmiyordu. Son yolladığımda hayvan herifler kasanın vidalarını nasıl bir hırsla sıktılarsa vidalar kasanın ön yüzünden çıkmış. Başka bir yollayışımda benim orjinal bataryayı başkasının bozuk bataryası ile karışmıştı. Batarya değişimi talep ettim makineyi istediler. 2 ay da onun için bekledim.

Malzeme kalitesi berbat. Her ne kadar asus a3000 kasasını kullanmış gibi görünse de sanırım o da emitasyon. Lcd menteşeleri 1-2 yıllık kullanım sonunda iyice gevşedi. içini açtım. plastik aksama tutturulmuş olduklarından Menteşe vida yuvalarının un ufak olduğunu gördüm. Bunun için üst (lcd cover) kasanın değişmesi gerekiyor, 2. eli $80. Klayvesi de bozuldu tabii. Bazı tuşlar basmıyor. Batarya ve diğer parçaları da en az saydıklarım kadar kötü. Kısacası Tr nin prestiji ayaklar altında. Belki benim şansıma kötü ürün denk geldi bilmiyorum. Ama piyasada en son bakılacak markalardan biri diyebilirim.

Unutmadan söyleyeyim servisteki elemanlarda 5 para etmez. Ankarada casper bölge müdürlüğünün servisine götürmüştüm. Teknik elemanın biri kendi altında bi çocuğu yardımcı olarak kullanıyor. Çocuk tornavida tutmayı bile yeni öğrenmiş hareketlerinden belli. Acemiliğini bizim makinelerin üzerinden atıyor. Az kalsın benim aleti yere düşürüyordu.

Lanet olsun diyorum. Ürünleri de ucuz falan değil. Aynı fiyata daha iyi markalar bulabilirsin...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaw bırakın şu casper ı artık full+full arıza çıkarıo makinalar

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    iğrenç bişi :S

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

casper bayisiyiz biz ama elimizden geldiğince toplama satıyoruz :D casperde bu power var maşşallah 250 watt 2 elektirk gidip gelince gidiyor :| toplamadan şaşmayacaksın casper olsun beko olsun hep boktan parçalar kullanır

zaten parçaları falan üretmiyorlar bildiğim kadarı ile bir ara casper anakart falan üretiyordu ama ne yaptı bilmiyorum öyle bişeyler vardı üretip üretmediğinide bilmiyorum fakat toplasada üretsede dandik parçalar kullanıyorlar :)

ama illa marka alacağım dersen bir daha hp den şaşma o kadar sattım daha 1 tane sorunlu gelmedi desteği iyi kullananlar da memnun...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 9087 Toplam Mesaj: 35