CASPER CN TKI-2670A Almayı Düşünüyorum Yardım
-
Şakamı yapıyosun hocam:D hem oyun bilgisayarı almak istiyosun hemde casperden alıyosun. Casper pişmanlıktır :)
-
casper bana çektirmediğini bırakmadı aldıktan birkaç gün sonra benim hiçbir hatam olmadığı halde anakart yandı, gönderdiğimde beni iki ay oyalayıp fanını temizleyip aynen geri gönderdiler, tekrar yolladım yaptık deyip gönderdiler, göndermeden önce hiçbir şey olmamasına rağmen şarj girişinde temassızlık sorunu çıktı birkaç saat içinde, daha neler neler..
özellikleri iyi midir, fena olmayanlar var. ama dandik mal, teknik servis desen öyle bir insan grubu çalıştırdıklarından şüpheliyim. ya da kutup ayısına ben denk geldim, bilemiyorum..
-
Bunda ekran kartı modelini nedir göremedim ben ?
-
http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayar/hp-h0d33ea-intel-core-i7-2600-34ghz-6gbddr3-2tbhdd-3gbvga-nvidia-gt545-win7-premium/productdetails.aspx?I_ID=57440
-
burada hiçbir teknik detay yazmıyor. 1 GB ekran kartı yazmışlar belki multimedya ekran kartı? sadece genel olarak özellikleri vermişsin, teknik detaylara bakalım ki anlayalım.
-
Hocam soruna tam cevap veremeyeceğim ama yaklaşık 2 yıldır casper dizüstü bilgisayar kullanıyorum. 1 ay arayla 2 arkadaş aldık ikimizdede aynı sorunlar var. Vista yükleyince kafasına göre hiç bi usb yi görmüyor bazn interneti komple kesiyor kamera gidiyor aç kapa yapınca gelmiyor vs. tek sorun bu başka sorunu yok. aynı sorun arkadaştada oluyor :) oyunlarda hızı flan gayet iyi.
-
hocam ağustos fabrilka çıkışlı bilgisayarı ağustos ayında aldım.
CASPER
i5 işlemcili
6 gb ram li
1 gb harici nvidia cuda 540m ekran kartlı
bir notebook aldım.
son sitem oyunları yüklemeyi burak pes 2010 da bile ekran kartı fırın olduğu için ilk 15 saniyeden sonra oynanmıyor