folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Casper Nirvana CPM-T955-4K15

Casper Nirvana CPM-T955-4K15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

tramp1907 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tavsiye etmeyenler kimlermiş şimdi bütün pcciler nirvana için bitiyo arkadaşlarda tavsiye etmiyo varsa daha iisi aynı fiyata hemen paylaşsınlar bizde alalım....

en basitinden

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=casper+nirvana&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    aslında bu özellikler HP asus ya da sony de olsa ekran kartı da 9600GS değil 9600GT olsa o fiyat eder.Gerçi fiyatlar çok düştü bu aralar.Takip etmiyorum.Hemen gidip alma arkadaşım çok düşün öyle al.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    shadowan bunu yazdı:
    şahsen casper bilgisayarları ve servislerini hiç kimseye tavsiye etmem..
    neden sebep hocam?
    bnm aletin anakartı yandı , başta ne olduğnu anlamadıydık tabi , ram tak-çıkar vs yapmak içinde kasa açıldıydı, yok kasa açıldı garanti kapsamına girmez vs muhabbeti yaptı bi'kaç arkadaş, gittim servise götürdüm, cuma günü öğleden sonra götürdüm servisine adam ; "öğleden önce gelseydin bi' anakrt kalmıştı elimde sana takrdım onu da" dedi , neyse dedik kader, cuma verdiğim aleti salı gittim geri aldım. gıcır gıcırda çalışıyor.
    Şimdi ben bunlardan sonra niye tavsiye etmeyeyim?

valla hocam bir kere öğrenci kampanyasından ucuz diye casper masaüstü bilgisayar almış bulunduk 2 ayda şikayet ede ede zor teslim ettiler ve inan içinde anakartından başka değişmeyen parça kalmadı şu anda.Manisada arkdaşım 2.500 tl'ye almıştı gene casper dizüstü 1 hafta sonra durduk yere donmaya başladı,servise götürdü verdiği gibi geri geldi sözde sorunsuzmuş.Benim gördüklerim bunlar olduğu için söyledim yoksa markaya doğal bir gıcıklığım yok isteyen alır istemeyen almaz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4snake
    4snake's avatar
    Erkek

tramp1907 bunu yazdı:

10 numara pc ama fiyatı biraz ucuk oda casper olduğu icin arkadaşlar tavsiye ederim... casper pcde tartısılmazları yaratıyor saten...

Şaka değilmi bu ? :) Casper Teknik Servisinde çalışmış biri olarak casperin 5 para etmeyeceğini burdan tüm müridlere duyuruyorum Laptopda Kral olanlar bellidir harikalar yaratanlar bellidir bunlar...

Sony, Apple, Dell, Toshiba, HP,............................ Casper

sonuna casperi iliştir :) lenovoları övüyorlar ama denemek nasip olmadı birde

Kavanoz dipli dünya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lenovo al.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    hoparlörleri çok zayıf.2 yıllık dell buna 5 basıyor ses konusunda.Bİzde özelliklere güvenerek aldık ses sıktı canımızı.

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 3515 Toplam Mesaj: 17