Casper Nirvana CPM-T955-4K15
-
tramp1907 bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiye etmeyenler kimlermiş şimdi bütün pcciler nirvana için bitiyo arkadaşlarda tavsiye etmiyo varsa daha iisi aynı fiyata hemen paylaşsınlar bizde alalım....
-----------------------------en basitinden
http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=casper+nirvana&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara
-
aslında bu özellikler HP asus ya da sony de olsa ekran kartı da 9600GS değil 9600GT olsa o fiyat eder.Gerçi fiyatlar çok düştü bu aralar.Takip etmiyorum.Hemen gidip alma arkadaşım çok düşün öyle al.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
shadowan bunu yazdı:
şahsen casper bilgisayarları ve servislerini hiç kimseye tavsiye etmem..
neden sebep hocam?
bnm aletin anakartı yandı , başta ne olduğnu anlamadıydık tabi , ram tak-çıkar vs yapmak içinde kasa açıldıydı, yok kasa açıldı garanti kapsamına girmez vs muhabbeti yaptı bi'kaç arkadaş, gittim servise götürdüm, cuma günü öğleden sonra götürdüm servisine adam ; "öğleden önce gelseydin bi' anakrt kalmıştı elimde sana takrdım onu da" dedi , neyse dedik kader, cuma verdiğim aleti salı gittim geri aldım. gıcır gıcırda çalışıyor.
Şimdi ben bunlardan sonra niye tavsiye etmeyeyim?
-----------------------------valla hocam bir kere öğrenci kampanyasından ucuz diye casper masaüstü bilgisayar almış bulunduk 2 ayda şikayet ede ede zor teslim ettiler ve inan içinde anakartından başka değişmeyen parça kalmadı şu anda.Manisada arkdaşım 2.500 tl'ye almıştı gene casper dizüstü 1 hafta sonra durduk yere donmaya başladı,servise götürdü verdiği gibi geri geldi sözde sorunsuzmuş.Benim gördüklerim bunlar olduğu için söyledim yoksa markaya doğal bir gıcıklığım yok isteyen alır istemeyen almaz :)
-
tramp1907 bunu yazdı:
-----------------------------10 numara pc ama fiyatı biraz ucuk oda casper olduğu icin arkadaşlar tavsiye ederim... casper pcde tartısılmazları yaratıyor saten...
-----------------------------Şaka değilmi bu ? :) Casper Teknik Servisinde çalışmış biri olarak casperin 5 para etmeyeceğini burdan tüm müridlere duyuruyorum Laptopda Kral olanlar bellidir harikalar yaratanlar bellidir bunlar...
Sony, Apple, Dell, Toshiba, HP,............................ Casper
sonuna casperi iliştir :) lenovoları övüyorlar ama denemek nasip olmadı birde
-
Lenovo al.
-
hoparlörleri çok zayıf.2 yıllık dell buna 5 basıyor ses konusunda.Bİzde özelliklere güvenerek aldık ses sıktı canımızı.