Casus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights
    nights's avatar
    Erkek

arkadaşlar slm ben ben bu aralar casus işlerine filan merak sardım bununiçin sizden bi kaç dokuma istiyorum

1-Kilitler nasıl açılır

2-Sosyal muhemndislik ( mılletı fılan nasıl kandırılıyorlar)

3-vb..

simdiden saoolun

Night
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    1. Anahtarla

2. Yalanla

3. Aklıma gelmiyo :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    1. Anahtarla

2. Yalanla

3. Aklıma gelmiyo :)
    -----------------------------

ahahahha

maymuncuklar filan alabilirsin, amerikan sitelerinde güzel şeyler satılıyordu :)

sosyal mühendislik ise birini kandırma sanatıdır zekanla yaparsın bütün işleri :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights
    nights's avatar
    Erkek

maymuncuk tam olarak ne oluyo bıde bu amarıkan siteleri neler maymuncugu turkiyede bulamammı nerden bulurum

Night
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

http://www.beyondweird.com/cookbook.html

güzelim maymuncuk satılmaz öle herkese, kendin yapıcaksın.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim casus dediğin öyle ucan kaçan devlet görevlisi değildir.İstihbaratçının biraz daha çalmaya meğillisi.NE gibi?MEtal fırtınanın ilk kitabını okuduysan orda frank cosal gibi biri vardı birdağ.Ahanda onun gibi işte.

Nerde ne konuşacağını bilir, detaylara dikkat eder, teknolojik cihazları iyi kullanır, elektronikten çakar vs.. vs..(bordo berelilerede bu konuda eğitim veriyorlar).Yani spor, teknoloji, siyaset, detayları beyne kazıma, dövüş, oturaklı olma olayı analiz etme gibi bir çok konuda iyi olmak lazım.

Kilitler nasıl açılır başlı başına ustalık.Sistemi bilmeden sızamazsın.Kilitlerin çalışma mantığını incele.Bende zamanında çok uğraştım.Bak bakalım kilit nedir anahtar klide girince ne oluyor incele hepsini bir şekilde ulaşırsın..

Sosyal mühendislik olayı değil dedim ya nerde ne yapacağını bilir.Misal polat alemda.MAfya oluşundan değil istihbaratçı oluşundandır bu.Ne gibi?İşte sana soru sorulmuyorsa cevap verme (örn: sen cimbomluymuşsun bu bir soru değildir).Psikolojiyi iyi bileceksin beden dilini falan.Sonra bunları toplayıp konuşurken doğru yerlerden vurup insanları inandıracaksın.

Kısacası kolay dğeil eğitim alınmadan casus olmak birazcık zordur.Hatta imkansıza yakındır.Casusluk ayrı birşey istihbaratçılar bile sıkı eğitilir.Birde ispiyoncular var.Misal sev devlette çalışıyorsun askerde istihbaratçı yapıyorlar daha sonra askeri bitirincede sana basit görevler veriyorlar.Uyuşturucu gelcek bulmaya çalışıyorsun %20 mu ne para veriyorlar sana.

İstihbaratçı ise yetiştirilir işte çeşitli görevleri vadır.Bilmem kim hizbullahçımı git araştır der adam gidersin evine kitaplara falan bakarsın hizbullah ile ilgili varmı sonra oturup MUHABBETİ ÇEVİRİRSİN HİZBULLAHA TEKNİKLERLE DÜŞÜNCELERİNİ ALIRSIN gidip söylersin.

Casus olayında daha karmaşıklaşıyor :D o biraz dashaq kısmına girer.sıkacaksın dinleme cihazları, takip, bir sürü şey var ve Türkiye de bu konuda oldukça iyidir söyliyeyim.

2. sorunun az cevabıda yukarda büyük yazdığım yer.İŞte bir şekilde konuşmayı falan iyi bileceksin ;))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights
    nights's avatar
    Erkek

arkdaşalar herkese tşk ederim ama osiris bu verdiginnin turkcesi yokmu bana su anda kilit açma cok lazım

Night
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    NLP Koçluğunu oku. sosyal koç ol kandırırsın....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    hojam ikinci sorun icin Kevin Mitnick' in Aldatma Sanati adli kitabini onerebilirim sana belki isini gorur o kitap;)

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights
    nights's avatar
    Erkek
    ben biraz maymuncuk resimlerine baktımda bana nerden bulabılırım veya yapabılırım ve nasıl kullana bılırım bızım bu komsu vardı mesala telle kapıları acıyor cok yalvardım ama soylemıyor  

Night
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    www.ziza.ru flashlar kategorisinin içinde bi swf var orda 12 çeşit kapı 2 tip kasa nasıl açılır die gösteriyor adamlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 4355 Toplam Mesaj: 14