Cat6 Cekme Hk
-
cat yerinbe 0.75 kablo da kullana bilirisn ben böyle kullanıyorun
-
Selam beyler sagolun cevaplar icin.
Bina yeni bina ama oyle borudan kapidan aradan sallanarak kablo cekmek istemiyorum orjinal is olmali. Kutu da baya karisik gozukuyor o yuzden bilen birinin bakmasi lazim.
Gecen avize baglamak icin 300 istemisti biri, bilen dostlar tahmini fiyat yazsin dedim o yuzden.
DarkFall tarafından 02/Kas/20 08:02 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdımanglerman bunu yazdı
bina kaç yıllık bina? buvatlardan mı çekilcek yoksa merdiven boşluğundan mı ? binanın dışından mı yada ?
eğer buvatlardan ve elektrik borularından çektirceksen dikkatli ol. başkalarının zil ve telefonlarını bozarsan işin içinden çıkamazsın. ama apartman boşluğundan çekeceksen git kendin çek.
ben aldım 20 metre cat6 kablosu kendim çektim. elektrikçiler 50tlden aşağı kapı açmaz.
Hocam kablo çekme işinden anlıyorsan bir sorum olacak. En üst kat daireye çatı boşluğundan apartman yapılırken çekilen uydu kablosu çalışmıyor.. eski kablonun yerinde yine buvattan kablo çekme işi yapılabilir mi? Çok zor bşr iş mi eski kablo çıkartılıp klavuz salıp falan çekilebilir mi?. Teşk
buvattan yine kablo çekme yapabilrsin klavuzla yapılır ama aynı elektrik borusundan başka kablo geçmiyor olması lazım. birde eğer bina eskiyse veya kötü yapılmışsa. şapta sıvada vb borular eziliyor kılavuz girmeyebilir. dikkatli olmakta fayda var.
-
DarkFall bunu yazdı
Selam beyler sagolun cevaplar icin.
Bina yeni bina ama oyle borudan kapidan aradan sallanarak kablo cekmek istemiyorum orjinal is olmali. Kutu da baya karisik gozukuyor o yuzden bilen birinin bakmasi lazim.
Gecen avize baglamak icin 300 istemisti biri, bilen dostlar tahmini fiyat yazsin dedim o yuzden.
dövüp yol verseydiniz hocam?