folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder CAT6 FTP Kabloya RJ45 Jak Takılamama Sorunu

CAT6 FTP Kabloya RJ45 Jak Takılamama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

merhaba network ag kurulumu ile ilgili cat6 FTP veya udp / (CAT7 diyede geciyor) kablo tipi  secildi gayette kablo çok saglam ama gel gelelim kablonun gerek kesiti gerek dış  etkenlerden etkilenmemesi için alınan önlemler geregi rj45 jakına sıgdırmak mümkün degil zor çok ugraş verilecek bir konu bundan 50 tane baglamak gerektigini düşünürsek kablo her iki tel aliminyum folyo ile sarılmış  artı aliminyum tel örgü aliminyum tel bunlar belli bir kesit oluşturmuş her tel zaten kalın benim söylemek istedigim acaba buna göre jak mevcutmudur mevcutsa nerden nasıl temin edebilirim

bir kaç yerde araştırdım lodox un soketleri varmış ama nette soketler hep aynı bir ayrı yanı yok tatmin edici bir cevapta bulamadım

bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

aşşagıda resimleri mevcuttur

1

2

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

bunu cat6 pensesi ile beceremiyorsan hiç bulaşma derim -_- parmaklarına yazık, hee pense önerisi istiyorsan S-link öneririm 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

konu pense degil konu bu RJ45 soketine sıgmamayışı kalın baklo teller sıgmıyor buna özel RJ45 soketei bulamilirmiyim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

cat 7 nin jakı ayrıda ondan olmuyo kardeşim

aşağıdaki linkten kontrol edebilirsin

bendede slink var bende onu kullanıyorum

http://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-cat710-cat7-100-luk-jack-kzvgc/

falcon tarafından 07/Oca/14 09:10 tarihinde düzenlenmiştir

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

falconun dediği gibi rj45 bazı kablolara girmiyor hocam

geçen bi müşteri cat6 kablo alıp geldi uçlarına cak basılcak dedi daha önce varmış kopmuş

ne yaptıysam yaptım sokamadım benim elimdeki caklara

adama 15 metre yeni cat5 kablo kesip,uçlarına Rj45leri bastım verdim eline ilk o zaman rastgelmiştim bende...

aha bunlarda bendeki standart Rj45 ler 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

CAT7 kabloların jackleri farklı benim bildiğim. Penseleri bile farklı hatta. Yalnız büyük bir yer için mi çekeceksiniz vat7 yi merak ettim. Zira ekiipmanları Fiber optik kadar olmasda gayet pahalı bildiğim kadarıyla. Ama 10GBPS yi destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

DrKill tarafından 07/Oca/14 09:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

cat5 Ftp sonlandırıdm ama cat6 ftp denemedim. Metal kaplamalı fiyatı birazda pahalı olan konnektörlerle denedinizmi. onların iç yapısı daha düzgün ve rahat girmesi gerekiyor. ayrıca soket oturdumu çıkmaz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Kardeşim konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu kablodan bana 1500 metre lazım. Satışı vesayre işleri ile uğraşıyorsan senden alıyım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Hocam aradığın kabloya göre jak bu sanıyorum.

https://www.elektrodepo.com/MP111-CAT6-FTP-RJ45-Modular-Plug-3U,PR-18900.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Cat6 kablonun jackı farklı hocam, ondan alman lazım.

arbeit macht frei
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    musa-90 bunu yazdı

Kardeşim konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu kablodan bana 1500 metre lazım. Satışı vesayre işleri ile uğraşıyorsan senden alıyım.

nereye lazım 1500 metre yekpare mi istiyorsun

Toplam Hit: 3121 Toplam Mesaj: 18