Çatal Çubukla 1 Saatte Su Buluyo
-
2 hafta sora gebertirler
-
music bunu yazdı:
-----------------------------bitlisli hemşerim banlanmıştım ama artık bu konuyu kapatsak ben sana mesaj atarım sonra bu konu hakkında
-----------------------------hacı yanlış anlama yani konu başka biyere çekilmesin ben sadece yanlışmı hatırlıyorum diye yazdım yani bide ban açılınca şaşırdım sadece aramızda olmanı tabiki isteriz sende daha dikkatli olursun geçinir gideriz tbt'ye tekrar hoşgeldin :)
-
bizde de 80 li yıllarda gazetden aldığımız "Bilinmeyen" isimli 3 ciltlik bi ansiklopedi var.
onda vardı böle bişi adam fındık dalıyla buluyodu "Y" şeklinde bi fındık dalı falan deişik bişeydi ya
edit medit: dahana burda bişiler var www.suarar.com arar da bulamaz :P
-
yurdum insanı herşeyi buluyo yaw :D
nie gebertisinler yaw bu arada
-
Ban Sebebi : Senin tahribat için yararlı bi murit olduğunu düşümüyorum...
ban sebep: senin faydalı bi insan oldugunu düşünmüyorum..bende aynı fikirdeyim
ayrıca bu olaya radyestezi denir 1700 lü yıllarda yaşayan bi adamın kitabında okumuştum..sadece su petrol degil kehanetlerde bile kullanılır bu olay biraz araştırma yap..her duydugun şeyi buraya pat die açma bence..
bu konu hakkında araştırma yapmak istiyosan referans da vereyim radyestezi john lethbridge kehanet sarkacı vsvs şeklinde şeyleri gugıl amcaya yaz bu olayların ne kadar eski oldugunu anlarssın..yeni bişey degil.
-
ya iide bunu herkes yapıor :/ bizim arsaya sondaj yaptırdık adam eline cubuk aldı 2 tane arsayı gezdi az suyun kaynağı bura dedi boru gibide su cıktı ...
ayrıca discovery channel da bi programda bu kanıtlandı...
-
dişbudak ağacının dalıyla da bulunuyomuş