Çaylaktan Tahribat Değerlendirmesi...
-
ben buraya bugün uye oldum.... ama goruyorumki.. gercekten cok guzel... sağda solda "msn hack","kız msn leri" gibi başlıklar yok ! faso fiso ve asılsız bilgilere yer verilmemiş ! Bu durumu uyelerinin kalitesine bağlıyorum.... :) ustelik rahatlıkla "aq" diyebiliyosunuz ! bu da super :)
-
a.q eskiden bi ara a.q demek bile yasaklanmıştı sanki öyle hatırlıyom ne günler yaşadık a.q...
-
Bu rahatlığa alışıp aşırıya kaçmamanı tavsiye ederim.En az 1 kere forum kurallarını oku.Kendinede çaylak demene gerek yok.Sadece senden eski müridelere gerekli saygıyı göster bu yeter.
Aramıza hoş geldin
Tahribat.Com adına, 8mm -
h0$geldin hacı burdaki ortam ve ortamın içindeki insanlar internet aleminde hiçbi yerde yok!
-
tbt gibisi yok..ulen kapandı site net ten soğudum gitti !! :)
-
welcome dude , a.q kelimesi TDK ya girmesi gereken yegane kelimedir , ama bu yenagenlik sürekli olmamalıdır :) 10 kelimeden 8 inde kullanılırsa hoş olmaz http://tahribat.com/bansebep.asp e eklenir
-
hojam burdaki inslar özel insalar secilmiş kişiler dünyanın en iyileri buarada a.q halendaha yasak sonra uyrmadı demeyin...hojam ilk işin kuralları okumak olsun sonra zorluk cekersin ...
-
ulan herif ajan çıkmasın hemen atlamışsınız :P en son böle yalakalık yapıp kolpa yapan gx miydi neydi öle biri vardı amk..
-
aq bir noktalama işaretidir bi kere.ya da ne bilim bağlaç falan bi çok görevi vardır.
misal
naber aq ?
aq olm neler oldu bi bilsen var ya ?
la olm aq ahaha süpersin la ?
gibisinden pekiştirir böle cümleyi yoktur böle yararlı bi kelime daha -
harbi tbt bi kapandı paso oyuna vurdum site dolaşasım kalmadı yaw.Hosşgeldin
-
Tahribatın bir Eşi benzeri daha yoktur..
Dikkat Et Bağımlılık Yapıyor :D
Toplam Hit: 3494 Toplam Mesaj: 26