C:\Ben Meselesi Ve Muritlerdeki Fantezi Bolluğu
-
Dün, Sisteme gelişmiş bi izleme sistemi kurarken Kurulum dosyalarından bir tanesini yanlış yönlendirmişim.
Kurulumu tamamlamak için, konfigurasyon dosyasına giriorum, allahım tickler kalkmış... Lan onaylıyorum, geri dönüorum başka yerler işaretlenmiş.. Holy'e soruyorum senmi yapıosun die, yok ben ellemiorum dio..
Meğersem bizim login.asp yanlışlıkla oraya yönlenince, bi tane zevzek müridimiz paso oynamaya başlamış. Log kayıt linkine, C:\Ben yazmış (Buradan çaktım zaten , holy fln olsa C:\My yazar :P) uyuz etti beni. loglardan baktıkki blu.. die bi kullanıcı...
Bende değiştirdim linki kurdum sistemi ve eve gittim.
Fakat problem bundan sonra başladı...
Fantezi kapasitesi inanılmaz müritlerin yazdıkları..
Abi bi sql acığı daha cıkmış doğrumu...
Abi sql injection yemişsiniz sabah ne oldu?
Abi tahribatın ayarlarını bozmuşlar...
Abi config ne??
Abi serverımı hacklediler?
Abi tahribat kapanacakmış doğrumu?
Abi databasei çalmışlar doğrumu?
Yani anlayacağınız ben eve gidene kadar, tahribat hacklenmiş, database çalınmış server patlamış..
Hepiniz birer Stephen Kingsiniz müritlerim :) -
fantaziye bak be
hepimiz c:\ben iz hepimiz config dosyasiyiz -
evet bana da denk geldi, misafir iken konuya cevapla butonuna tıklayınca çıktı, amk. belimden aşağı kasımpaşa misali ilgilenmedim, belki heyqirlardım tahribatı :p
-
valla ben login olmaya calisirken de surekli cikti hatta screen bile aldim dedim reneye gondereyim bi bokluk var herhalde diye ama baktim kuzyaka .comda var isin icinde dedim isin icinde rene var herhalde yine serverde bisiler indiriolar yada asiri yuklu falan sktr et.rene varsa sorun yoktur.
-
:D tahribatın ruhuydu configi değiştiren hatta logların yerini bile değiştirmiş sonra yok lan bu kadar da diil deyip olayın farkına varıp loglarını yine yerli yerine koymuş! Cssi değiştirmiş sonra eskisi daha iidi zaten bi işe yaramıyo amk diyip silmiş :D anlamadığı yerlere tik koyup apply yapıp nolcak lan şimdi? deyip anlamaya çalışmış. Yanlış yerdesin amk siktir git yazan özel yerlere girmiş. Sonrada deca hocayı durumdan haberdar etmiş (C:/Ben'den) kötü kişiler öğrenmeden :D
C:/Ben :D (Hepimiz c:/beniz :Pp) -
Hah cıktı orataya :)
-
ne kadar hayal gücü gelişmiş bir topluluğuz biz öle :D
-
tüh ben görseydim bi kaç teori üretirdim be :(
-
kedidir o kedi
a.k zaten ne kadar boşboğaz adamız lam bi engine false oldu herkes takıldı kaldı :D ne kadar açıkçı adamlarsınız a.k :) -
iyi "hacked by blue..." yazmamis :))
-
Hacked yazması için ftp'ye indeks.html yüklemesi lazım değilmi :D:D:D:D
Toplam Hit: 2762 Toplam Mesaj: 15